Šta je novo?

Koji provajder za flat rate sa analogne centrale

gagast

Čuven
Učlanjen(a)
13.07.2003
Poena
619
Nameravam da uzmem flat rate da bi skidao Mp3.Vidim da svi obaraju cene. Koga odabrati obzirom da sam na analognoj i jos dvojnickoj vezi.
Kacim se na 31200 kod yubc-a sa tel broja 18..... Plasim se sta mogu da ocekujem od Verata, Sezamproa ili Beotela. Koliku brzinu downloada mogu da ocekujem kod njih ?
Veoma sam zahvalan na odgovorima.

ako si sad na yubcu sa analognoj (ko ja:) onda od ostalih mozes samo gore da ocekujes,nista bolje

gagast je napisao(la):
Nameravam da uzmem flat rate da bi skidao Mp3.Vidim da svi obaraju cene. Koga odabrati obzirom da sam na analognoj i jos dvojnickoj vezi.
Kacim se na 31200 kod yubc-a sa tel broja 18..... Plasim se sta mogu da ocekujem od Verata, Sezamproa ili Beotela. Koliku brzinu downloada mogu da ocekujem kod njih ?
Veoma sam zahvalan na odgovorima.

Ako ti uskoro dodaju prefix -2- na taj 18xxxx onda cesh biti na digitalnoj...a onda nije losh ni jedan ( osim mozda sezampro, za koji neki kazu da se teshko dobija , neka me neko demantuje...)

septimus je napisao(la):
.. osim mozda sezampro, za koji neki kazu da se teshko dobija , neka me neko demantuje...)
Sezam se u poslednjih mesec-dva dobija bez problema i to sa moje analogne centrale, verovatno najgore u gradu. Inace sada kada zazivi SMIN problem zauzeca nikada ne bi trebao da se javi u buducnosti.
Kada ste pomenuli kombinaciju YUBC + analogna centrala, ja sa moje 51xxxx u poslednjih 20 dana nikad goru vezu nisam imao sa njima, a koristim YUBC 3 godine.

Roy Jones Jr. je napisao(la):
...

Sezam se u poslednjih mesec-dva dobija bez problema i to sa moje analogne centrale, verovatno najgore u gradu. Inace sada kada zazivi SMIN problem zauzeca nikada ne bi trebao da se javi u buducnosti.
Kada ste pomenuli kombinaciju YUBC + analogna centrala, ja sa moje 51xxxx u poslednjih 20 dana nikad goru vezu nisam imao sa njima, a koristim YUBC 3 godine.

Na to sam i mislio jer sam poslednji put sezam koristio pre 3 meseca...
Inache, mislim da verat nije toliko losh koliko mu je niska cena...u svakom sluchaju bolji od beotel-a, loshiji od YUBC-a ali ne drastichno...dobijam "iz prve",za SMIN ne znam, svaka preporuka...

Hvala na savetima. Uzecu Verat. Rasprava bi bila bespotrebna da imam iole pristojnu telefonsku vezu. Zamislite zivim 100m od Knez Mihailove a kacim se sa dvojnicke analogne veze na max. 31200 kod YUBC-a.Modem US Robotics 56k externi. Koliko je to daleko od Evropske Unije.
Da li neko zna kada centar planiraju da digitalizuju.Samo da ne bude do 2006. Ako proradi ovo sa kablovima (mislim na internet) bice jao! ptt-u. Ima da im preuzmu saobracaj ako se ne uozbilje.
Hvala na savetima,

Verat ili Sezam zbog GetOrdera.

Verat je super za tu cenu. type;

Meni na analognoj sedmocifrenoj verat radi isto kao i yubc, isto se kache na 40.0 i isto pichi dl...dobija se relativno lako, iz nekoliko puta ako ne i iz prve u 00.00...

18* je hibridna centrala, znači malo analogna-malo digitalna (čuvena Metakanta... pardon, Metakonta :) )

Ja sam na istoj centrali, koristim uglavnom Verat i Eunet. Veza je kako-kad, obično bude oko 40K (ide i do 41.6), ali dosta puta modemi neće korektno da se handshake-uju, pa se povezuje na 31.2 ili čak 19.2. Za zvanje provajdera koristim isključivo ulazne linije na 30* , sa svim ostalim (pogotovu novijim digitalnim 31* i 35*) je mnogo lošija veza.

I još jedna bitna stvar, veza preko SMIN-a (042) je uglavnom OK, jedino što moraju da preleže dečije bolesti zbog kojih povremeno ima problema sa pristupom :(

I da, Lucent modem je zakon na Metakanti, Intel takođe a Rockwell je potpuno neupotrebljiv. Na žalost, ni USR se ne snalazi najbolje :(

Nazad
Vrh Dno