Šta je novo?

Koji program?

Dekster

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2008
Poena
309
Treba mi program za prevodjenje sa engleskog na srpski jezik, ali da taj program prevodi celu rečenicu a ne po rečima kao glupavi google translate.

mislim da tako nesto ne postoji...a google postaje sve bolji i bolji

Google translate...
Sa srpskog na engleski, ajd jos boz' pomozi. Ali obrnuto...:D:Klanjanje

Malo nas zeke padeži, pa se više nezna šta je subjekat a šta objekat, al dobro.

Ja koristim Ace Translator odlično radi,samo je potrebna stalna internet veza.

To sto ti trazis je ne moguce

Contact TOOLS je dobar program

To sto ti trazis je ne moguce

Contact TOOLS je dobar program

Contact TOOLS 4 je odličan program.

Evo kako se prevodi jedan deo teksta.

Many improvements have been made to the C# compiler to remove inconsistencies with the language specification. Some of these improvements are breaking changes, but others are just software updates or enhancements. For more information about the breaking changes, see Visual C# 2008 Breaking Changes. For more information about the other bugs fixed in Service Pack 1, see List of changes and fixed issues for Visual Studio 2008 Service Pack 1 Beta for Visual C#.

Contact TOOLS 4:
Mnogi poboljšanje je bio izrađen za C# kompilator iseliti se nedoslednost sa jezikom specifikacija. Neki od ove poboljšanje su prekršaj promene, ali ipak treća lica su upravo softver ažurirati ili povećanje. Za više obaveštenja oko prekršaj promene, videti Visual C# 2008 Prekršaj Promene. Za više obaveštenja oko drugi bube stalan u Servis Paket 1, videti Lista od promene i stalan problemi za Visual Studio 2008 Servis Paket 1 Beta za Visual C#.

http://www.ni-kel.com/recnik/prevod.html :
Mnoga poboljšanja su napravljene u C # kompajler ukloniti s nedoslednosti jezik specifikaciji. Neki od tih poboljšanja mijenja se razilaze, ali ostali su samo softverske nadopune ili poboljšanja. Za više informacija o lomljenju promjenama, pogledajte Visual C # 2008 Breaking promjene. Za više informacija o ostalim fiksnim bugovi u Service Pack 1, pogledajte Popis stalnih promjena i pitanja za Visual Studio 2008 Service Pack 1 Beta za Visual C #.

Od ovoga nema bolje, pa ti vidi šta ti odgovara :D

Šta je vama ovde dobro?! ;) Tarzan English i Tarzan Serbian :D

Ma neću da se žalim, prevod na srpski je urnebesan :D Engleskom citatu ništa ne fali, naravno...

DA tako nesto postoji, svi bi mi uploadovali prevode na za to predvidjenim sajtovima.
Moraces da se postrudis.

Treba mi program za prevodjenje sa engleskog na srpski jezik, ali da taj program prevodi celu rečenicu a ne po rečima kao glupavi google translate.

Imam ja fini programcic za tebe.Zove se X-Translate.Net i skini ga sa interfejs.tv strane.Mislim da ce ti se dopasti.

Many improvements have been made to the C# compiler to remove inconsistencies with the language specification. Some of these improvements are breaking changes, but others are just software updates or enhancements. For more information about the breaking changes, see Visual C# 2008 Breaking Changes. For more information about the other bugs fixed in Service Pack 1, see List of changes and fixed issues for Visual Studio 2008 Service Pack 1 Beta for Visual C#.

Contact TOOLS 4:
Mnogi poboljšanje je bio izrađen za C# kompilator iseliti se nedoslednost sa jezikom specifikacija. Neki od ove poboljšanje su prekršaj promene, ali ipak treća lica su upravo softver ažurirati ili povećanje. Za više obaveštenja oko prekršaj promene, videti Visual C# 2008 Prekršaj Promene. Za više obaveštenja oko drugi bube stalan u Servis Paket 1, videti Lista od promene i stalan problemi za Visual Studio 2008 Servis Paket 1 Beta za Visual C#.

ni-kel.com/recnik/prevod.html
Mnoga poboljšanja su napravljene u C # kompajler ukloniti s nedoslednosti jezik specifikaciji. Neki od tih poboljšanja mijenja se razilaze, ali ostali su samo softverske nadopune ili poboljšanja. Za više informacija o lomljenju promjenama, pogledajte Visual C # 2008 Breaking promjene. Za više informacija o ostalim fiksnim bugovi u Service Pack 1, pogledajte Popis stalnih promjena i pitanja za Visual Studio 2008 Service Pack 1 Beta za Visual C #.

Izgleda da ni-kel koristi Google translate, i to rekao bih hrvatsko-srpsku varijantu ;)

Google translate:
Многа побољшања су направљене у Ц # преводилац уклоните са недоследност језик спецификацији. Неки од тих побољшања мења се разилазе, али остали су само софтверске исправке или побољшања. За више информација о ломљења променама, погледајте Висуал Ц # 2008 Бреакинг промене. За више информација о осталим фиксним бугова у Сервице Пацк 1, погледајте Попис сталних промена и питања за Висуал Студио 2008 Сервице Пацк 1 Бета за Висуал Ц #.

@ oggich: Ako dobro razumem, i taj "tvoj" program (Translate.Net) koristi prvenstveno Google Translate za prevođenje (kao i druge slične online servise!):
http://translateclient.googlepages.com/download.en.html

Poslednja izmena:
E ste probali Babylon????Po meni kjako dobar programcic za prevodjenje,a dosta cestoubode i glagole;) evo njegovog prevoda prvog pasusa datog citata:
Veliki napredak je ostvaren u c e prevodilac da otkloni nedoslednosti sa jezik specifikacija. Neke od ovih poboljšanja su najnovija promena, ali drugi su samo softver dopune ili poboljšanja. Za više informacija o najnovija promena, vidi likovna c e 2008 najnovija promena.Za više informacija o najnovija promena, vidi likovna c e 2008 najnovija promena. ed pitanja za likovna studio 2008 servis PAK 1 beta za likovna C#.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno