Šta je novo?

Koji program ????

eki86

Slavan
Učlanjen(a)
09.12.2005
Poena
320
Preko kog programa mogu da kucam poruke na kompjuteru i da ih snimim direktno u telefon. Mob je SE K700i i imam MSI BT.

PC Suite je za Nokia fonove. A za SE probaj floAt's Mobile Agent. Mislim da je jos uvek free. Taj sam program koristio jos ranije, na SE t310, a i sada mi sljaka na V600i. Na t310 je radilo bas to - kucao sam SMS-ove na kompu, backup-ovao SMS-ove sa fona na komp... cak je i program izbacivao popup ako mi naidje SMS, a fon je konektovan :)

Pozdrav!
MrBigJump.gif

mobiledit je program koji ti treba
Pozdrav
,)

Naravno da postoji PC suite za Sonyericsson telefone ali nije bas od koristi u ovom slucaju i naravno da mozes snimati poruke 'u telefon'.
Takodje toplo preporucujem fma ili phone explorer za SE(preferiram za ovu svrhu).
Tu je i mobil edit...

P.S. Jel u pitanju neka nagradna igra?

Poslednja izmena:
imam ja float mobile agent, mogu da kucam poruke preko kompa i da ih saljem ali nikako nemogu npr. kucam poruku u komp, sacuvam je i ubacim u tel. sacu da skinem mobile edit ili kako vec pa cu da probam. hvala u svakom slucaju, ako ima jos neko nesto da doda, neki program ...

p.s. treba mi za puskice :eyebrows:

Ja to radim sa ,,Oxygen Phone Manager II for Nokia phones,, i mogu ti reci da sam prezadovoljan!!!

Vrh Dno