Šta je novo?

Koji program za zashtitu/zakljuchavanje foldera?

delacroix

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2005
Poena
320
Ovo mi bash treba.
Zna neko neki? Da radi sa win xp i fat32 particijama... Do sada sam koristio The Bat! Private Disk ali pochinje ponekad da pravi probleme i da izaziva plave ekrane kada mountujem diskove ili pravim nove...

Bilo je već o tome.
Moja preporuka, Lock Folder.

Yup, bilo je rechi o tome, koristio sam search, ali nisam nashao ono shto mi treba (tj odgovara...). Sad cu da downloadujem ovaj Lock Folders pa cem da javim. :)

Folder Access, super radi, ali freeware verzija zakljucava maksimalno 4 foldera.Ako ti nesto znaci, ni Anti Virus ne moze da ga razbije :d.Postoji samo jedan nacin da razvalis folder, ali necu da ti kazem koji, i zahteva upotrebu srafcigera :)

Tnx, Folder Access je cool, nashao sam i neki TrueCript, radi slichno onome shto sam koristio ranije. Za sada ih kombinujem, mada mi se chini da cu prestati da koristim Folder Access, nisam navikao na njegov princip rada :)

Wolfman je napisao(la):
Folder Access, super radi, ali freeware verzija zakljucava maksimalno 4 foldera.Ako ti nesto znaci, ni Anti Virus ne moze da ga razbije :d.Postoji samo jedan nacin da razvalis folder, ali necu da ti kazem koji, i zahteva upotrebu srafcigera :)

A jel funkcionise ta zastita i u safe modu?
Ako nisi probao, probaj, mozda se neprijatno iznenadis.
Npr, Folder Guard kao i Lock Folder Xp ne stite u safe modu. :mad:
Tako da ja sad trazim program koji stiti i u safe modu.

Pozdrav.

Izvinjavam se što podižem temu nakon 10 godina ali da ne otvaram novu temu hteo bih da pitam šta je danas najbolje rešenje a da je besplatno za Windows?

Želim da zaključam Google Drive folder.

Nazad
Vrh Dno