Šta je novo?

Koji program za "region-free" gledanje DVDa?

DVD Region free + CSS Free najnovija verzija (to je neka 5.x) - ali, nazalost program nije free :trust:
Stoji u tray-ju, i radi sa WinDVD, PowerDVD, DVD Decrypter, za Media Player - ne znam, ne koristim...

dvd region killer mislim da ne radi to sto tebi treba. On radi samo na otkljucanim drajvovima.

ZoNi je napisao(la):
ali, da li oni rade sa MPC? Ili svi rade sa njim? (NIJE presudno da je free...)

Bilo kiji player mozes dodati kasnije,meni se trenutno automatski startuje kada pokrenem Viplay.

Ne znam kako rade neki od navedenih programa ali zelim da kazem da je mnogo bitnije da li ce program korektno da blokira brojac zona nego da li je free i/ili da li ide u tray...ili kako izgleda :)

Jedno pitanjce:
Kada govorimo o soft delu problema (pretpostavljam da je DVD device RegionFree) brojac zona je pod nadzorom Windowsa ili samog programa? Ja sam bio ubedjen da je ovo drugo, ali cisto da proverim.

Enlight me! :)

I jedno i drugo. I programi imaju svoj brojac, ali ima i windows :)) Bas zato nije dovoljno samo staviti region free firmware, vec je potrebna i dodatna pomoc.

Bas zato je AnyDVD prava stvar, jer ubija zone "na mrtvo" :) tako da lepo pustite film, a ako vam zona na dvd drajvu nije setovana, PowerDVD (recimo) nece ni traziti da je navedete dok je AnyDVD aktivan.

Treba samo probati! :)

Danke za info. ;)

Nazad
Vrh Dno