Šta je novo?

Koji Program za Gledanje DivX-a po XP radi ?!

IGGSySD

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
609
Ali da stvarno radi....

Pa MicroDvd 1.2 bez problema radi.

Slazem se micro DVD 1.1 je definitivno bolji od v1.2:cool:

A po cemu je verzija 1.1. bolja od 1.2, bas me interesuje.

Preporucujem radlight 3.03...inace uklapa mu se meni sa silver temom iz XP-a:D

Da ali....

Meni Micro dvd 1.1 i 1.2 pukne pre nego li se otvori?!
Ima li neko slican problem ?!?!
Ili imate link za Micro dvsd koji radi....
IGGSy

Ni ja nisam primetio da je MicroDVD 1.1 po bilo cemu bolji od 1.2, koji radi bez ikakvih problema i u Me-u i u XPu.

Vince Carter je napisao(la):
Ni ja nisam primetio da je MicroDVD 1.1 po bilo cemu bolji od 1.2, koji radi bez ikakvih problema i u Me-u i u XPu.
Cak je i bolji. Ne pravi probleme sa overley-em kod starijih Nvidia kartica

BSplayer je ubedljivo najbolji, i radi u svim OSovima.....ono shto ga chini najboljim je to shto se slika moze zumirati po zzelji i titl staviti na bilo koje mesto na ekranu...pored toga se moze i odabrati da titl ne bude transparent, ali ne izgleda onako debilno ko u MDVDu, nego je "crno" samo oko titla...i josh jedna bitna stvar, mnogo se lako konfigurishe, i nema onih debilnih poruka iz MDVDa "da li hocesh mplayer","da li hocesh instalaciju divx codeca" itd....sve radi odmah, ko podmazano.....

kao sto rekose broz i driver definitivno radlight i bs player pa vidi koji ti se vise svidja

dajte link za taj BSplayer...

www.bsplayer.org . Pazi samo da skineš verziju 0.84 (jer je ta kao probna bar je tako bilo pre mesec dana kada sam ja skidao) jer je ponuđena i 0.83 koja ne radi po XP baš kako treba (uglavnom zezaju titlovi). BS 0.84 je po meni neprevaziđen DivX player.

Nazad
Vrh Dno