Šta je novo?

Koji program za download sa Rapidshare.com?

Bata

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
620
Imam (konachno) premium account na Rapidshare.com, ali ne znam sa kojim programom mogu da skidam listu fajlova. Ranije sam koristio RapGet (poslednja verzija - 1.26), on u sebi ima podrzan i Rapidshare.com, ali ne radi :wall:

Koji je alternativni program ?

probaj FlashGet posledju verzuju (ne mari ako je beta)

Koliko ja znam skidanje liste fajlova nije podrzano ni kad imas premium, citaj nije legalno, bar kad je Rapid u pitanju.

Probao sam USD, ali on skida kao da nemam premium account. Setovao sam ga kako sam znao i umeo, ali nista.

Skinu sam FlashGet v1.80 ali ni sa njom nisam nista uradio.

Sta bi sve trebalo da se setuje (kod nekog od ova dva programa) da bi sve to radilo ?

Probaj "Universal Share Downloader v 1.3.3" ili neku noviju, ovo samo koristio i dok nisam imao nalog. Neznam kako ali moze da zaobilazi ogranicenja koja su na rapid-u i ostalim, tako da premium nije potreban. Ako neuspes da ga nadjes na netu poslacu ti jer ima i neke plugin-ove, prost je za koriscenje i radi lepo.

Skinesh novi Firefox 2+ X.x. ,odesh u download sekciju add-ons-a,skinesh FLASHGOT.
Pre ovoga svega skini sa war_ _ -bb.org sajta flash get 1.71 (naravno ga "registruj" kako bog zapoveda).
Kada dobijes user i pass za account
Idi na Rapidshare.de , uloguj se ,idi u settings i stavi direc downloads link.
U Firefox ce ti se ugradito kocie koji ce ti omoguciti pristup.
E sad,linkove za rap ces pronaci na War sajtu ,iz svakog taga kopirash jednu po jednu adresu paketa ,kada ubacish u firefox,izletece ti prozor u kome ce te pitati "Do you wish to download file" u kome imash da stiklirash Flash Got(prethodno u flash get-u setujes da skida po jednoj konekciji ne rasparcava file,i stavish npr. dvadeset procesa tj. konekcija ili ti fajlova da moze da skida jer ako stavish download later,nece ti skinuti nista).
Kada si stiklirao u onom prozoru iz firefox-a otvorice ti se flash got prozor u kome cesh staviti "split file to 1 part" i download "immediately" . U datom prozoru cesh takodje odabrati gde cesh smestiti pojedinacne arhive koje cesh posle sastavljati pomocu winRAR-a u file ili datoteku.
Nadam se da sam uspeo barem malo da ti pomognem. :type:

Pozdrav :bottle:

Izborih se sa FlashGet-om. Ni sam ne znam kako. Vazno je da sada radi.

Idi na Rapidshare.de , uloguj se ,idi u settings i stavi direc downloads link.
Pozdrav :bottle:

Cela prica je bila oko Rapidshare.COM-a. Imao sam premijum na Rapidshare.de i tu je radio RapGet bez problema.

Hvala svima na pomochi.

Možda bi ovaj thread trebalo iz sobe "Pristup internetu" prebaciti u sobu "Internet prezentacije i programi".

Provereno moze rapget da se koristi, evo ja ga koristim sa premium-om i sve sljaka bez problema. Samo mu u opcijama servera za rapidshare.com ukucaj koji su ti username i password. Inace mislim da moras ukucati pravi username a ne onaj alias nego bas brojeve posto meni nije hteo da radi kada sam kucao alias koji sam u rs control panelu podesio.

Provereno moze rapget da se koristi, evo ja ga koristim sa premium-om i sve sljaka bez problema. Samo mu u opcijama servera za rapidshare.com ukucaj koji su ti username i password. Inace mislim da moras ukucati pravi username a ne onaj alias nego bas brojeve posto meni nije hteo da radi kada sam kucao alias koji sam u rs control panelu podesio.

To sam, svojevremeno, i uradio - uneo brojeve -za username i password ("alias" nisam unosio jer i ne znam odakle mi ) i nije hteo da radi.

Još jedan glas za FleshGet.

Sve što treba uraditi je:
- čekirati Login to server
- uneti username i password odmah ispod toga
- pustiti download

A da nebi stalno morao da ukucavaš jedno te isto, pri svakom linku, idi na:
Tools -> Default Download Properties ...
pa tu unesi svoje podatke.
Kasnije, ako nešto što skidaš nije sa Rapidshare-a, samo dečekiraj Login to server i sve šljaka normalno.

Tako je, samo FlashGet ima jedan problem. Recimo, uneses listu fajlova i ne stignes da ih downloadujes za 3 dana, cesto se desi da linkovi budu "losi" pa moras ponovo da ih unosis...
Kao da RS dinamicki menja direct linkove a FG to ne moze da isprati.

Probaj sa ovim:

CMS RapidShare.COM Premium Grabber

Kod:
http://www.cmszone.org/portal/content/view/9659/86/

Nazad
Vrh Dno