Šta je novo?

Koji program za 3gp?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

drincca83

Slavan
Učlanjen(a)
05.01.2005
Poena
319
Trazio sam na netu i ovde na forumu,ali nisam uspeo da nadjem neki 3gp player.
Koristio sam 3GP Video Converter,ali kad enkodujem 3gp u avi kasni zvuk.
Media player classic,Ace divx player,realone,Quick time i slicni programi nece da otvaraju... :wall:
Jel ima neki najobicniji program koji jednostavno cita 3gp bez ikakvog enkodovanja?

Nokia multimedia player. 😀

QuickTime Player

Meni QuickTime nece da otvara,sa RealOne sam mogao da otvaram sve dok nisam ponovo podigao sistem sad nece ni on da cita,probacu ovaj nokia player pa da vidim sta ce biti

Qt MORA da otvara, a Real nece da ti otvara zato sto si mu zbrisao 3gpp.dll.
Kada otvaras klip preko reala pusti ga na net neka skine i instalira dll je ako mo dobro secanje sluzi oko 70kb.

Poslednja izmena:
ja imam qt alternate neki i otvara normalno....a mozes i sa mpegable X 4 live kojim ujedno i pravis 3gp klipove

poz

Meni MediaPlayer Classic + ffdshow pustaju 3gp sa mobilnog.

Instaliraj program "Nokia Multimedia Player 1.1"

Pored toga što vrti 3gp (i skoro sve drugo), ima i zgodnu mogućnost konverzije avi i drugih fajlova u 3gp format...

Moj izbor

ImTOO MPEG Encoder - ja sam posle duzeg perioda petljanja dosao do zakljucka da je za konverziju video fajlova u 3gp 3gpp ovo jedanod boljih softvera pa bih ti ovom prilikom preporucio takodje ima prewiev. Mislim da vredi ako nista drugo samo probaj.

Skinuo sam Nokia Multimedia Player i sljaka ok,zadovoljan sam
Sto se tice RealOne player-a mislim da je na njemu bio bolji prikaz nego na NMP-u, ali nema veze i ovako je ok.
puno hvala
pozdrav

dr.Tiristor je napisao(la):
Qt MORA da otvara, a Real nece da ti otvara zato sto si mu zbrisao 3gpp.dll.
Kada otvaras klip preko reala pusti ga na net neka skine i instalira dll je ako mo dobro secanje sluzi oko 70kb.

E da, probao sam da ga pustim neki 3gp file,pa sa neta da skinem dll,ali ladno nece... :wall:

drincca83 je napisao(la):
E da, probao sam da ga pustim neki 3gp file,pa sa neta da skinem dll,ali ladno nece... :wall:
He, kod mene to ide ovako posle instalacije: Kliknem na .3gpp pa kaze real player needs to download additional software to play this clip (u tom fazonu ne pamtim tacno) pita jel moze, ja kazem moze, on ce meni prvo downloading... instaling... playing... i sve to za mozda pola minuta.

Meni je to uspelo pre par meseci,ali sada kada sam podigao nivi sistem nece...ne znam u cemu je fazon

Pa ako ti radi real browser onda mora i to. A ako ti ne radi browser u realu onda vidi podesavanja.

sljamka je napisao(la):
ImTOO MPEG Encoder - ja sam posle duzeg perioda petljanja ......
I ja ga koristim i zavrsava mi posao.
Mozda ima bolji a mozda i nema.

@Zap
Kad preko njega konvertujem u divx(avi) obavezno kasni zvuk u odnosu na sliku

Lukija je napisao(la):
Meni MediaPlayer Classic + ffdshow pustaju 3gp sa mobilnog.

Probao sam ovako da pustim i sljaka super,mnogo bolja slika nego na Nokia player-u...konacno sam zadovoljan

😀

Ja koristim vec pomenuti Nokia Multimedia Player 1.1 i nemam nikakvih problema. Njega koristim i za prebacivanje AVI u 3gp format i sve reci odlicno.

K-LiteMegaCodecPack, verzija 1.70, sa default instalacijom, naravno ako prvo deinstaliras sve ranije kodeke, mora da otvara .3gp i .mov fajlove pomocu MPC-a ili WMP-a, provereno!!!

Probaj The KMPlayer! Pusta sve zivo i ne zivo!

Poslednja izmena:
meni gom player otvara sve zivo bez ikakvih problema. Extra plejer za gledanje filmova i svakakvih video zapisa. Ako nemas potreban kodek plejer ga pronalazi na netu za tebe i to besplatnu verziju. Savrsenstvo

Gom ili VLC, sta ti je blize srcu, pustaju sve zivo, imaju svoje kodeke... Bog da te vidi... 😉

Dajte ljudi gledajte datume ;(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno