Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
hmmm za muziku probaj plug in za winamp da nadjes ja sam ga koristio dok sam imao ipod mini mnogo je lakse i lepse od retardiranog itunesa a za slike i filmove ne znam
Ja sam jurio po forumima odgovor na to pitanje jos kad sam uzeo svoj, ali niko nista nije znao tako da sam zakljucio da je Itunes jedini Sacekaj delimira da odgovori mozda on zna.
BTW odvoji malo vremena i za par dana ces sve provaliti pa ti nece predstavljati problem.
Imas taj plug in za winamp sto kaze Anubis i radi ok. Ali sta znam meni je iTunes skroz ok,jeste da u pocetku i nije bas bilo tako ali naviknes se brzo!
iTunes je jedan od najboljih i najjednostavnijih programa, imam iPod 30Gb isto kao i ti, i nikad nisam imao problema ni sa updejtovanjem playlista, ni sa bilo cim. Daj mu sansu da ga upoznas - neces zazaliti.
hm... jel moze neko da mi objasni kako mogu da prebacim slike na iPod (a ne njega da pustim da mi sinhronizuje dir.
i takodje me zanima kako da obrisem filmove sa njega (prebacivao sam ih prevlaceci ih na iPod u iTunesu, i sada ih iTunes ne vidi ?!)
Kako ih bre iTunes ne vidi? Jedino moze da se desi zbun ako si ga prikljucivao na 2 kompa sa razlicitim verzijama iTunesa. Slike moraju da se sinhronizuju.
Umesto iTunesa(iako ne vidim zasto) mozes da koristis plugin za winamp koji je meni ponekad pravio probleme...ali je generalno ok.
pa iTunes prebaci slike ok, ali moram da mu odredim direktorijum koj ce da sinhronizuje...
a kad udjem u iPod u iTunesu on ne vidi slike koje su na iPodu, tj JA ne vidim da mi on negde da listu slika....
nego ih on automatski sinhronizuje sa zadatim direktorijumom....
a isto vazi i za filmove...
ako ih prebacujem rucno i pritom ih ne stavljam u playlistu, nigde se ne prikazuju u iTunes-u (nisam se dobro izrazio, iTunes VIDI filmove, ali ih JA ne vidim )
ako napravim playlist, pa ih tu stavljam onda je ok...