Šta je novo?

koji program obara

• Začetnik teme Začetnik teme proki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

proki

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2003
Poena
619
Dali neki od ovih programa mogu da mi obaraju graficku karticu Radeo 9800 pro , vpu cover sam iskljucio i fast write, kartica se ne greje i nije do drivera catalist isto je i sa 5.5: 5.11 i 6.2.
Hvala

Prilozi

• programi u procesu.webp
    programi u procesu.webp
    52.9 KB · Pregleda: 45
Poslednja izmena od urednika:
Sta znaci to 'obara graficku karticu Radeon 9800 pro'?

Pa ili mi prekine igru(most wanted) ili restartuje windows! Takodje i temp na procesoru SEMPRON 2.5 je normalna. Jedan drug mi rece da je mozda neka aplikacija u pitanju!

Probaj da skines najnoviji drajver.Meni je resetovalo komp, BiA igru cim pokrenem resetuje komp.Sada je sa novim drajverom sve ok

Pozdravi drugara 🙂 Problem moze biti bilo sta - 'los' drajver za graficku, problem sa drajverima za zvuk (kada je NFSU u pitanju), los crack, neispravna memorija, bad sector na disku, ostecen CD/DVD medij....

kUdtiHaEX je napisao(la):
Pozdravi drugara 🙂 Problem moze biti bilo sta - 'los' drajver za graficku, problem sa drajverima za zvuk (kada je NFSU u pitanju), los crack, neispravna memorija, bad sector na disku, ostecen CD/DVD medij....
Pravo da ti kazem ovo mi je najlogicniji odgovor. Pa mene komp samo i zeza kod NFSU MW i undergroun 2. Medalja 2 Call duty, Sniper elite, Reedik sve sam to igrao kada sam uzeo ovu grafiku i nisam imao problema.

Isti problem sa NFS sam i ja imao pa sam instalirao jos jedan windows samo zbog glupe igre. Na kraju se ispostavilo da je igra nevidjeni krs i da nije bila vredna truda a da problem pravi zvuk (drajveri tacnije).

Slican problem kod prijatelja: ATI 9550 i NFS. Resenje je iskljucivanje AGP Write i Read u smartgart-u (Start -> Run -> smartgart).

Poslednja izmena:
Lukija je napisao(la):
Slican problem kod prijatelja: ATI 9550 i NFS. Resenje je iskljucivanje AGP Write i Read u smartgart-u (Start -> Run -> smartgart).

Probao sam ovo sto si savetovao ,ali bezuspesno ipak ce mozda biti do zvuka!

Nazad
Vrh Dno