Šta je novo?

koji program moze da skine sve fajlove sa sajta?

Crnogorac081

Slavan
Učlanjen(a)
06.07.2004
Poena
319
interesuje me da li postoji neki program koji kad mu zadam preciznu adresu npr http://www.neki-sajt.com/nesto/ moze da skine kompletan sadrzaj toga foldera - root/nesto/ ?? pokusao sam sa nekim ofline programima ali oni skidaju samo web strane i po koju sliku ali ne i ostatak materijala sa servera iz istog foldera. Npr konkretno ako zadam adresu www.benchmark.co.yu/download/ da mi se skine kompletan sadrzaj tog foldera ako dozvoljen pristup..

Nece ni jedan program da odradi ovo sto meni treba. E ovako, sajt je napravljen u php-u. Necu da kazem koji je sajt jer se placa. Objasnicu vam na primjeru benchmarkovog sajta. Ranije sam mogao da udjem preko adrese npr - http://www.benchmark.co.yu/download/ i on mi kao u dos-u izlista sve fajlove u tom folderu <zip, rar itd>. Treba mi neki program da mi izlista imena fajlova, jer ni jedan od ovih koji se pominju na forumu nece da mi pokaze listu fajlova u tom folderu osim tml ili php fajlova i po koju sliku. Nema veze sa paswordima jer kad ukucam tacnu adresu npr www.sajt.com/download/imefajla.zip on skida

Ne treba tebi program, nego haker. :d Jednostavno, webmaster je zabranio directory listing na serveru, tu pomoći nema.

Nije web master nista zabranio jer izgleda nema pojima, rijesio je problem tako sto je napravio praznu stranicu index u tom folderu, i jos nekim sub folderima, a ne pise ono forbiden ur not autorized to wiev this page.. ima li neka fora da mi se izlista sadrzaj foldera sa nekim programom ?

Nije web master nista zabranio jer izgleda nema pojima, rijesio je problem tako sto je napravio praznu stranicu index u tom folderu, i jos nekim sub folderima, a ne pise ono forbiden ur not autorized to wiev this page.. ima li neka fora da mi se izlista sadrzaj foldera sa nekim programom ?

Kazes da je webmaster resio problem? Znaci njemu je smetalo sto mu ti ili neko drugi skida sve fajlove iz foldera?

Izgleda da opet stizemo do onog wiz011-ovog hakera :)

alo bre! jel citas ti odgovore na svoja pitanja?
dao sam ti program gore a ti niti si ga probao niti pogledao na net-u sta radi.
da si probao dobio bi ovakvu listu, kao u attach-u (sve sa download-ovanim fajlovima na hard, ako hoces)!
(s tim sto ovo nije kompletna lista, posto sam ukucao veliki sajt za primer)

Prilozi

• blackw.jpg
    blackw.jpg
    114.3 KB · Pregleda: 104
alo bre! jel citas ti odgovore na svoja pitanja?
dao sam ti program gore a ti niti si ga probao niti pogledao na net-u sta radi.
da si probao dobio bi ovakvu listu, kao u attach-u (sve sa download-ovanim fajlovima na hard, ako hoces)!
(s tim sto ovo nije kompletna lista, posto sam ukucao veliki sajt za primer)

odlican program , izlistao je ceo sajt takoreci trenutno!

Čekaj, znači Black Widow može da lista fajlove na serveru čak i kad je zabranjen listing???

Sad sam ga instalirao i probao.
- ne prikazuje fajlove kada je zabranjen listing
- ako u rootu sajta postoje folderi koji se nigde ne spominju u html-ovima, ni BW ih ne vidi

Izgleda da BW skida sve sto moze od onoga sto je dozvoljeno i na osnovu toga kreira strukturu sajta. Ono sto ne moze da se vidi iz browsera, ne moze ni iz Udovice.
Mozda postoje neka dodatna podesavanja, ali ja ih nisam nasao.

BlackWidow is a great application for copying the entire contents of a website, and even works well with most security-enabled websites to copy the site's files. BlackWidow employs a Net Spy utility, has support for many languages, even custom ones, and allows site directory browsing, as if you had opened the remote server's files in Windows Explorer. BlackWidow's plug-in system is extensive, and allows the creation of your own custom plug-ins to handle any site that is nefariously difficult. I have been using BlackWidow for some time now to help with web development and security efforts. It makes quick work of downloading all site files.
Ne znam, iskreno nisam pokusavao, ali mozda sa nekim plugin-om...

Ja bih voleo to da vidim. Jer i ja sam probao i dobio isti rezultat kao i gadafi.

Nazad
Vrh Dno