Šta je novo?

Koji prirucnik -Macromedia

• Začetnik teme Začetnik teme Ivana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ivana

Slavan
Učlanjen(a)
11.06.2004
Poena
301
Imam instaliran Macromedia Studio MX 2004 i htela bih da radim Web dizajn u Dremweaver-u, Fireworks-u i Flash-u samo sto od zaista prevelikog izbora prirucnika gde bih mogla zaista da dobro skontam koriscenje tih programa ne mogu da se odlucim koja bi bila najbolja (od kog autora). Pronasla sam nekoliko Biblija od Mikro knjige ali sam i dalje jako neodlucna.
Hvala!

Ako ti engleski nije stran, mogu ti proslediti nekoliko mojih knjiga u elektronskom obliku, za prvu pomoć?

violinista je napisao(la):
Ako ti engleski nije stran, mogu ti proslediti nekoliko mojih knjiga u elektronskom obliku, za prvu pomoć?

Dali bi mogao da te zamolim da i meni prosledis te knjige na
psyhomb AT gmail.com???
UNAPRED HVALA :wave: :wave: :wave:

Knjiga ''DREAMWEAVER MX 2004 Iz prve ruke'' u izdanju Mikro knjige je OK izbor.

jos jedna molba za knjige, na mr_coa AT yahoo.com 🙂

Uh brate, moraću da organizujem malo ovaj thread. Hajde svi koji hoćete ebooks-e a iz Beograda ste, pošaljite mail na violinista at gmail.com, pa da narežemo diskova koliko treba. Kojima isto trebaju ebooks-i neka takođe pošalju mail, ali da nisu iz BG-a, pa da organizujemo slanje.

Pozdrav!

(imate na sajtu člana Morbius mnooogo linkova za ebooks-e odakle sam i ja skidao pa... ako nećete da čekate dok vam ja pošaljem...)

I svi se javiše, samo Ivana ne 🙁

Bio sam u toj biblioteci, ako je o tim knjigama rec onda ih imam. Hvala u svakom slucaju 🙂

Pa dobro... Neke su i sa P2P, ovih dana treba da ažuriram svoj katalog pa ću ga okačiti negde. Javljam.

Odmah veliko izvinjenje Violinisti,

Hvala na odgovoru, vidim da komotno mozes da osnujes biznis sa tim e-books
da budem iskrena ne znam kako bih se snasla ako zahtevaju malo napredniji engleski, tako da sam nakon tvog i jedino tvog odgovora otisla u knjizaru na blef i imala vise srece nego pameti te sam pronasla veoma opsiran prirucnik Macromedia studio MX 2004 bez tajni i presrecna sam sto eventualno ja sad mogu da ga toplo preporucim drugima.
Hvala jos jednom!

Ivana je napisao(la):
..., tako da sam nakon tvog i jedino tvog odgovora otisla u knjizaru na blef i imala vise srece nego pameti te sam pronasla veoma opsiran prirucnik Macromedia studio MX 2004 bez tajni i presrecna sam sto eventualno ja sad mogu da ga toplo preporucim drugima.
Hvala jos jednom!
Nekome je život majka, a nekome maćeha.

Dobro al' moze bar link ka tom morbiusovom sajtu....i ja bih shteo te e-books...

Ma daj bre neki link...konkretno...da se ne cimamo...Kutijin sajt...a ono www.shtatijaznam.co.yu ili sl...

Ubice nas ova pravila 🙂

btw: Kutijin site je off trenutno, ali proradice valjda uskoro...

Ivice imas pm.

shtaps je napisao(la):
Ubice nas ova pravila 🙂

btw: Kutijin site je off trenutno, ali proradice valjda uskoro...

Ivice imas pm.

Ne radi...mnogo dobar sajt... u 'izdu materinu sam nauchio...kulturu...
imas i ti pm...repliku...

Poslednja izmena:
Imam i ja dosta e-books. Ako nekome treba dodjite na dc++,adresa huba: subotica-online.no-ip.info

Poz!

npetar je napisao(la):
Imam i ja dosta e-books. Ako nekome treba dodjite na dc++,adresa huba: subotica-online.no-ip.info

Poz!
Ona ''Termodinamika pakla'' ti je bila dobra. Ali ništa od knjiga nisam našao na tvom sajtu.

Nazad
Vrh Dno