Šta je novo?

koji pripejd za oglase

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam iskustva sa prodajom nekretnina, prodavao sam samo telefone, hardver i slične sitne stvari. Bar dva puta se desilo da mi ljudi kažu kako su "prelomili" za kupovinu između ostalog i što je u pitanju stari šestocifreni broj...
Ne verujem šta sam pročitao [emoji23]

I to "slucajno" pre dogovaranja cene kazu :p

Ne, rekao mi je čovek dok smo pili kafu, kad je gledao telefon. Ne volim da prodajem onako na ulici, uvek želim da sednem sa čovekom da pogleda sve lepo pre nego plati...

Trolovanje klasično....

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Znaci ipak pre placanja :)

Tehnički da, pre nego je dao novac. Ako ima neke veze, kako god.

@jabree
Razumem da je nekada teško shvatiti da prodaja/kupovina ne mora da se završi stajanjem na ulici ili u parku, za 3 minuta...

Brate ja od svoje 18 godine preprodajem stvari i živim od toga nemam dan radnog staža... molim te nemoj da pričaš gluposti koji bre 6-to cifreni brojevi u 2018. godini smem da se kladim da ti prodaješ te brojeve na kp.... meni ako nešto treba ja zovem pa nek ima i 20 cifre ja gledam da kupim ono što mi treba, ova tema je klasično trolovanja da sam ja admin odavno bi bila pod ključem. Ali s jedne strane i u pravu su što pustaju još malo da čitamo malo zanimljivo štivo zima je, neka teme da se smejemo malo [emoji23]

Ne, ne živim od preprodaje, niti prodaje na KP niti na bilo kojim drugim portalima. A za opkladu može, ja sam raspoložen, kad god i u šta god? :)
Preneo sam to što mi je rekao jedan čovek prilikom kupovine, da li je stvarno mislio tako ili ne, ne znam. Ne znam zašto imaš problem sa time.

Poslednja izmena:
Ja imam dva "zlatna" broja svojevremeno sam ih uzeo preko debele veze, sad bi bili kod takvih preko 200e i nemam ništa od toga. Ranije su bili poželjni dok su bili oni mobilni starijeg tipa.... sad se upiše br i ne interesuje me ko ima kakav broj.....

Pokretač teme je dobio odgovore na svoja pitanja, odoste u off

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno