Šta je novo?

Koji prenosni divx player?

• Začetnik teme Začetnik teme blue
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

blue

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
785
Koji prenosni dvd/divx player da kupim? Bitno mi je da ima podršku za naša slova i da mu baterija drži preko dva i po časa. E da - i cena da bude oko 150 eura.

Tako nesto za te pare neces naci. Naravno, postoje neki Mustek plejer koji ulaze u taj cenovni rang, ali ja bih ih zaobisao u velikom luku jer mislim da ne vrede ni toliko. Moja preporuka je da dodas jos jedno pedesetak evra i da kupis Samtec plejer koji ima sve to sto trazis, plus TV tjuner, plus video igrice plus citac kartica, plus USB port.

Detaljan opis plejera mozes da pronadjes na http://www.dvd-region-codes.com/blog/?cat=4&paged=5

Samtec bolji od Mustek-a???

Postoji model (nisam siguran ni da ima ime) sa karakteristikama koje je opisao brankos1 ali je cena sa PDV-om 206€ kod firme Sampro.

Moj predlog je LG DP171 za 14999 dinara (Tehnomanija).
+
Svivel ekran,
Najkompaktniji (ujedno i najlepši),
Prepoznaje naše karaktere (titl mora da ima isto ime kao i avi),
Dovoljno velika bela slova sa crnim okvirom

-
Siromašan paket - baterija, punjač, kablovi za povezivanje na TV i daljinski (uz raznorazne kineze dobijate torbicu za kačenje na sedište automobila, slušalice i druge džidžubidže),
Sve funkcije uređaja dostupne jedino preko daljinca,
Pregled slika traljavo odrađen - zoom koraci preveliki,
Ekran prosečno do slabo vidljiv na suncu (čisto sumnjam da razno razni tek-ovi imaju bolji ekran).

P.S. Ja sa mojim primerkom imam problem prepoznavanja diskova. Ukoliko uređaj ne prepozna disk ja ga ručno zavrtim (u jednu ili drugu stranu) i brzo zatvorim poklopac. Kada uređaj prepozna disk više nema nikakvih problema prilikom reprodukcije. Premotavanje, preskakanje i zaustavljanje fajlova ne pravi nikakav problem. Mislio sam da ga nosim u servis ali ćerkica obožava da gleda crtaće na njemu pa sam se vremenom navikao na pomenuti problem.

Pozdrav

voleo bih da mi neko kaze ako je uradio zamenu Samtec-ov firmware-a - gde ga naci, jer su slova na DivX ocajno mala i bez podloge

Nazad
Vrh Dno