Šta je novo?

Koji player je najbolji?

TozABG

Slavan
Učlanjen(a)
01.11.2009
Poena
210
Zanima me koji je player za gledanje filmova i serija najbolji? Imam Full HD monitor al gledam obicne dvd rip tako da nema veze.
Do sad sam koristio BSPlayer ali je u poslednje vreme krenuo da mi zamrzava sliku i onda se ton i slika poremete i ne mogu da pratim tako.
VLC ne volim, odvratan mi je dizajn :D

KM Player i Pot Player

KM Player je po meni najbolji, ali kod mene sad nešto zezaju ove nove verzije, posle 3.0.0.1441_R2, na HD materijalu koči, secka i slično, pa zato koristim Pot, koji savršeno radi

KM Player je po meni najbolji, ali kod mene sad nešto zezaju ove nove verzije, posle 3.0.0.1441_R2, na HD materijalu koči, secka i slično, pa zato koristim Pot, koji savršeno radi

ja sam i na novom pustao fullHD i radilo je bez seckanja, tj. normalno. za divx i xvid koristim ffdshow a za HD coreAVC kodek. imao sam priliku da vidim da KMP secka kad koristi ffdshow za HD ali sa CoreAVC je sve OK. verzija KMP je 3.1.0.0.

http://www.expresshare.com/how/5279-kmplayer-coreavc-pro-play-hd-videos-slow-media-pc.html

Poslednja izmena:
Ja mogu da preporučim GOM Player i Media Player Classic.

Imam KM instaliran, a probao bih i POT. E sad, ima li neko taj slučaj, tj. pošto POT dolazi takođe sa codecima, da li će da se s*ebe nešto i posvađa?

Neće ništa da zezne jer i KM i Pot dolaze sa internim kodecima koji se ne instaliraju na sistem već ih oni koriste interno, svako svoje.

Ima li neko neka podesavanja vezana za pot player.Km player me ubija od zezanja.Uradio sam ovo sve kako je user jegulja naveo sa onog linka i desava mi se da mi filmovi svi seckaju po malo sto zna da iritira.Iskljucio sam mu interne codece i ukljucio core avc sa ovog linka kako je objasnjeno ali se opet isto desava na km player-u.
Ima li neko neka podesavanja pot player-a preko core avc filtera?Ako ima neki link sa detaljnim objasnjenjem bilo bi dobro.
Km player secka i to se najbolje vidi na kraju filma kad je odjavna spica i kad se iscitava koji su sve glumci i rezija i slova idu odozdo na gore desava se da na svakih desetak sekundi slika secne na gore sto me strasno nervira.Inace sam probao dosta verzija km playera i na svakoj se desava isto.Pa bih zamolio ako neko ima neka podesavanja vezana za km player i core avc da mi posalje na pm ili ovde u temi da da objasnjenje..
Ili ako neko zna zbog cega mi se ovo desava na km playeru pa da ispravim.Iskljucivo gledam hd filmove znaci 720p i 1080p.
Inace komp mi nije slab,mozete da pogledate u moja masina.
Definitivno je nesto do podesavanja.

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    39.4 KB · Pregleda: 176
Da li neki od ovih plejera koje pominjete (MPC-HC, Pot Player...) imaju opciju da, kao i kod Kmpalyer-a, "skace" na predhodni/naredni prevod (Previous Subtitle, Next Subtitle)? Znaci kao sto postoje strelice levo/desno koje vracaju film napred/nazad za odredjeni broj sekundi, tako ova opcija vraca film tamo gde je predhodni/naredni subtitle izgovoren.

I da li neki od njih ima "jaci zvuk" kao sto je to slucaj sa Kmplayer-om?

open subtitles, valjda. Ne razumem kakav spisak. Player na osnovu file name-a traži titlove, pokaže ti u prozoru i ti downloaduješ. Moćeš jedan, a možeš i 50, ako ima. I uvek piše u posebnoj koloni koji je jezik.

Mislio sam na spisak sajtova sa kog skida prevode,kod BS-a imamo 3 sajta u ponudi;

35jm7vp.jpg

Nikada to nisam koristio. Iz FireFoxa odem na podnapisi.net ili subscene.com ili Addic7ed.com za serije, skinem titl. Ako titl postoji, ali nije odgovarajući, podesim ga sa SubtitleWorkshop-om (i dalje koristim verziju 2, šljaka perfektno) i to je to... A player? Koristim MPC i KM, kako kad, a tu mi je i GOM, čisto da se nađe...

Za skidanje titlova koristite Sublight. Odlican program, u velikom broju slucajeva nadje titl koji odgovara verziji filma koja je skinuta sa neta.

E super je ovaj Sublight, hvala na preporuci. Smara doduse sa onih 10 sekundi cekanja ali nije strasno.

Ja sam i dalje old school. Za sd koristim mv2 player u kombinaciji sa ffdshow. A sto se tice hd sadrzaja, onda koristim kombinaciju mpc-hc, ffdshow i madVR.

Plejer MPC-HC, K-lite pack od kodeka i to laganija verzija, za titlove vec godinama idem na http://titlovi.com/
MPC je definitivno najlaganiji plejer i jedan od najboljih i za HD a za starije i slabe racunare je BS plejer zakon.

Poslednja izmena:
Ja sam sve obrisao video playere od kad koristim PotPlayer. :)

Evo na engleski da kazem, ta opcija mi je grayed-out, a i iz nekog tutorijala za HD sadrzaj procitah da treba da bude na EVR da bi mogao ici HD sadrzaj preko MPC-a.

Da ne vozis mozda MPC-HC x64 na Win7 x64? madVR radi samo u MPC-HC 32bit verziji.

Nazad
Vrh Dno