tassotti
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.01.2004
- Poena
- 630
Drustvo, posto mi za par dana istice ugovor kod mts za paket miks m, zanima me da li je po vama ova mtsova ponuda za miks m dobra ili mislite da ima nesto bolje. Ovde pre svega mislim na varijantu sa 50% popusta bez telefona(i daju duplo vise neta za prvu godinu,ukoliko se potpise ugogov na dve godine, koliko sam video). Sto se tice telefona, trenutno imam note 3 i razmatram iskljucivo note 4 ili eventualno note 5 ali kako vidim, nema ih u ponudi kod mts a vidim da nema ni kod vipa. Tako da mi ova varijanta 50% popust bez telefona nekako najbolje izgleda. Ili mozda neka varijanta sa uzetim telefonom pa posle isti prodati(videh Z3 relativno povoljno na mts-u) ? Video sam i da vip ima neku ponudu za nas sa drugih mreza gde nude povoljnije telefone i cak neograniceni internet za prvu godinu,ali nadam se da ima neko upuceniji da da neki savet. Da napomenem da mi je ovaj miks m paket sto se tice minuta dovoljan, neta ima doduse manje ali ok tu je wifi i imam mtel karticu na tabletu tako da moze da prodje relativno manje neta. Zahvaljujem na odgovorima.