Šta je novo?

Koji paket

tassotti

Čuven
Učlanjen(a)
11.01.2004
Poena
630
Drustvo, posto mi za par dana istice ugovor kod mts za paket miks m, zanima me da li je po vama ova mtsova ponuda za miks m dobra ili mislite da ima nesto bolje. Ovde pre svega mislim na varijantu sa 50% popusta bez telefona(i daju duplo vise neta za prvu godinu,ukoliko se potpise ugogov na dve godine, koliko sam video). Sto se tice telefona, trenutno imam note 3 i razmatram iskljucivo note 4 ili eventualno note 5 ali kako vidim, nema ih u ponudi kod mts a vidim da nema ni kod vipa. Tako da mi ova varijanta 50% popust bez telefona nekako najbolje izgleda. Ili mozda neka varijanta sa uzetim telefonom pa posle isti prodati(videh Z3 relativno povoljno na mts-u) ? Video sam i da vip ima neku ponudu za nas sa drugih mreza gde nude povoljnije telefone i cak neograniceni internet za prvu godinu,ali nadam se da ima neko upuceniji da da neki savet. Da napomenem da mi je ovaj miks m paket sto se tice minuta dovoljan, neta ima doduse manje ali ok tu je wifi i imam mtel karticu na tabletu tako da moze da prodje relativno manje neta. Zahvaljujem na odgovorima.

Sad videh da sam promasio sobu. Zamilo bih modeartora da prebaci temu na odgovarajuce mesto. Hvala

Vrh Dno