Šta je novo?

koji paket? preporuka!

Prenesi plus 1 GB kod Telenora... cena je 1.490 din plus porezi, znači cca 1910 din.

300 min u domaćem saobraćaju, 1000 min u Telenor mreži (doduše tek nakon potrošnje onih prvih 300), 1000 SMS-ova, 1 GB internet saobraćaja (zaokruživanje na 10 KB). Sve sem onih 1000 min u mreži se prenosi u naredna 3 meseca.

da li je zaokruzivanje 60+60?

Zaokruzivanje sto se interneta tice na prenesi plus je na 1kb a ne na 10kb...

Мислим да је тренутно најбоља понуда на МТС и то комбинација 066 постпејда и промоције "Мобилни као фиксни"

http://www.mts.telekom.rs/index.php/tarife.html
http://www.mts.telekom.rs/index.php/promocije-pojedinacna/items/mobilni-kao-fiksni.195.html

Главна поента ове промоције је у томе што корисник наредних годину дана (а то је период на који се корисник обавезује да ће бити на МТС) плаћа само пола претплате.
Дакле то значи да нпр за 1100 дин месечно имамо следеће

500 minuta poziva ka 066 brojevima
500 minuta poziva ka ostalim brojevima u domaćem saobraćaju
500 SMS poruka ka 066 brojevima
500 SMS poruka ka ostalim brojevima u domaćem saobraćaju
500 MMS poruka u domaćem saobraćaju
500 MB za prenos podataka u domaćem saobraćaju

Или за 2200 динара ово

1000 minuta poziva ka 066 brojevima
1000 minuta poziva ka ostalim brojevima u domaćem saobraćaju
1000 SMS poruka ka 066 brojevima
1000 SMS poruka ka ostalim brojevima u domaćem saobraćaju
1000 MMS poruka u domaćem saobraćaju
1000 MB za prenos podataka u domaćem saobraćaju

И да напоменем на 066 је заокруживање још увек 60+1 :)
Док у случају Пренеси Плус за 1900 динара имамо само 300 минута, 1000 порука и 1000 мегабајта протока.
Све цене сам навео са свим порезима урачунатим.

Па промоција траје година дана од када потпишеш уговор, није то мали период :) Осим тога мени се чини да је и без промоције 066 постпејд повољнији од Теленора, за мало веће паре од Пренеси Плус ти добијеш 500 минута/порука/мегабајта/ммс и још толико у 066 мрежи.

I Prenesi plus i 066 ponude su dobre, kod ovakve dileme najbolje je da core.graphics vidi koliko kontakata ima iz koje mreže pa nek na osnovu toga odluči :)

Bice da su promenili ono zaokruzivanje na prenesi sa 1kb na 10kb, nije bilo tako do skoro...

pa ako je zaokruzivanje kod 066 na 60+1s; a kod Telenora 60+60s => ne bi trebao da se previse razmislja...

Vidi sta tebi odgovara, precesljaj i mts sobu pa odluci. Proveri kako im radi presek i provera stanja. Cene su ti poznate, pa izaberi.

Да скратим мало човеку претрагу пошто сам се и ја тиме бавио ових дана, јер намеравам да пређем на 066. Провере стања није ажурна, касни доста, понекад касни и по пар дана. То је по мени једина мана која може добрим делом да се превазиђе неким програмом за вођење евиденције о позивима/порукама. Тако да ово јесте велика мана, и захтева додатно цимање да се то донекле исправило али ипак се много више минута/порука/интернета добија од конкуренције, поготово сада са овом промоцијом где се плаћа само 50% рачуна.

Vrh Dno