Šta je novo?

Koji paket internet+tv?

Bobajakuda

Slavan
Učlanjen(a)
15.09.2013
Poena
240
Istekao BOX uvmts-u i keva nece da produzi.
Sta preporucujete od interneta i televizije. Moze zajedno moze posebno do nekih 2500din.
Hteo sam SBB medjutim u Obrenovcu nije moguce.

Zavisi od toga sta imas kod tebe u ponudi. Mts-Supernova neces, Sbb nemas, od ovih vecih ostaje Orion. Ili ako imas neku lokalnu ponudu...
Mozda da uzmes posebno net i onda Eon van mreze.
Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Uzmeš BOX 3 u mts-u (mobilni, fiksni, net) i EON light van mreže + HBO Premuim. Malo je skuplje ali vredi.

Meni je kod box-a bilo dobro jedino onih 100gb. Kucni net katastrofa(placwo sam 20mb, a imao sam 10mb jer ne moze vise i to nije radilo kako treba), a za tv ne znam jer ne gledam.
Zvao sam ExeNet i nmle moze u Obre.
Keva zvala Total samo ne znam kakav je net.

Total Tv nema svoj net nego koristi Mts Adsl/Vdsl. Ako uzmes Total sa netom racunaj da ces morati da placas Mts-u pretplaru za telefon. Net i nec biti nist bolji od onog koji si imao do sad.

Uh kako bi se zeznuo. Hvala na info.
Da uzmem kod njih samo tv, a na drugo mesto net? Samo ne znam koji net.

Zvala je i rekla da necemo vise njihove usluge tako da ovaj mesec placamo i posle se raskida ugovor.

Za Orion nisam nasao nikakve komentare pa ne bih da zovem kad ne znam kakvi su.

Za ExeNet i SBB sam procitao da su dobri i zvao medjutim rekose da ne pokrivaju Obrenovac.

Ne znam sta mi je ciniti.

A ima li mozda neki povoljan smart box/stick da pretvorim stari tv u smart i dobicu total da delim po pola, a net cu ja da uzmem.

Poslednja izmena:
Imamo Orionovu simetričnu optiku u firmi dugo godina i zadovoljni smo. Možda biznis korisnici imaju neki primat, možda ne. U svakom slučaju, imaju i TV u ponudi, pa pogeldaj.

Niko ne može da ti provereno kaže kako će tebi raditi na lokaciji, pa i da komšija odmah pored ima odličnu uslugu.

Za net imaš ovaj Vipov Neo Neo (Max), nabavi 4G modem i imaš net za 1800/2000 rsd.
EDIT: Paz da neš... Zabranili

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno