Merkam Philips 55OLED718 jer volim Ambilight, a ima ga za 125kRSD. Da li je neko imao iskustva? Pretezno ce se koristiti tokom dana da klinci gledaju crtace i da se vrti Deezer, a u vecernjim satima par puta sedmicno da se pogleda i po koji film.
Ne bih se složio sa tobom. Zašto si protiv ovog Philipsa toliko?Svaka cast kompaniji Phillips na marketingu 🤣
Ja bih pre isao na G3 ili S95/90C nego C3 ako budzet to dozvoljava.
OP kaze da ce se koristiti najvise tokom dana a tu se najvise i vidi razlika izmedju G3 i C3.
Ako možeš skokni do neke domace radnje gde su izlozena oba modela pa baci pogled.
Onda mi objasni kako je Lg C3/C4 pa i Sony bolji od Philipsa, kad imaju svi jednake panele, a Philipsov P5 procesor je u samom vrhu..?Slažem se da u ovom segmentu ako budžet nije problem Philips nema šta da traži u ovom društvu. C3/4, G3/4, A80L, s89c/90c.
Pogledaj ja ne trebam čitat nikakvih recenzija, jer sam upoređivao sve te televizore i kao što sam več napisao.. Odskače Lg serija G i u nekim segmentima Samsung.Nemam pojma nekako na recenzijama odskaču ove što smo naveli pa 10 mesta prazno. Ne kažem da je taj Philips loš sako nema šta da traži u top 5 društvancetu.
Da li ovde na umu imas neki specifican brend koji ima problem sa SW podrskom ili generalno?Da dam soma i po za TV i onda da razmisljam da li ću da ima SW podršku do kraja garancije i da li ću moći da instaliram aplikacije koje mi trebaju. Hvala, ne hvala.![]()
Slazem se sa ovim, poredio sam KP i prodavnice, razlika je oko 100eur, a 5 godina svakako znaci (proverio sam na KP, LG G4 je 2.3kEUR, greska prodavca).I, molim vas, nemojte porediti cene sa kp i cene u legalnim prodavnicama jer, svi ćemo se složiti, za ovakav trošak jako je bitno 5 godina garancije
55" sa cenom ~1.400€ upada u budžet. izgleda da više nije na stanju a i ne znam kakav je po pitanju zastarevanja softveraHisense je dobar, ali u USA, kod nas ne vredi te pare,
5 godina. odavno nije 7jedino je dobro sto ima 7god garancije.
Moja greska, nisam znao. Znam da je pre bilo 7godina, pa sam mislio da je i dalje isto. I 5godina je bolje nego regularne dve.5 godina. odavno nije 7
Garancija - Hisense
cc.hisense.com
Generalno na TCL modele sam mislio.@Stefan1995 TCL ima OLED modele?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari