Šta je novo?

Mobilni telefon Koji od ova tri telefona kupiti

Koji mobilni telefon kupiti

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
575
Posto nisam imao priliku da ih probam niti vidim uzivo, pitao bih one clanove koji jesu, koja od sledece tri telefona uzeti:
Xiaomi 14 Ultra, OnePlus 12(oba polovna) ili nov vakum Realme GT 7 Pro(bez garancije)? Prva dva su tu negde oko 600e, Realme 650e.

...malo da padobranisem i ne otvaram temu jedno pitanje koji je po vama bolja opcija?

Xiaomi Redmi Note 13, 8GB+256GB po 16.490,00 din

ili

Motorola G54 5G 8+256 GB po 17.136 din

A vidis ja sam na motoroli g8 :)

..... ~ a od ova tri koja je najbolja opcija:

Xiaomi Redmi 13c 6/128

Samsung A06 6/128

Realme C53 6/128

@Nes*
Dva malo skuplja telefona u tom cenovnom rangu koji su hvaljeni u recenzijama.
Realme c67 dobija se punjac i maska uz telefon
Honor x8c mogu da se koriste samo bezicne slusalice uz ovaj telefon
Pogledaj recenzije telefona na youtube-u i nadji prodavnicu sa najpovoljnijom cenom na sajtu eponuda.

Проблем са гомилом телефона није само RAM. Већ и софтвер.
Ја бих ишао на поузданије варијанте типа Honor или Motorola (ако ти не смета Моторолин Андроид).
Или можда Nothing/Realme.
Шта год да купиш провери PWM (да ли ти екран смета, тј треперење).
Realme има неку своу pwm оптимизацију али неком смета неком не. Motorola има доста IPS екрана који су лепи а безбедни су за очи.

Tecno Spark 20 8/256 mane:
Ekran nije dovoljno osvetljen na suncu.
Procenti baterije padaju u toku noci oko 10+%
Android 13
Ostalo je sve ok,kamera sasvim ok,signal ok,zvuk ok.
Prima dve sim i jednu SD.
Za 13k dobijes sve ,punjac,silikon,kabl folija.
Ja sam zadovoljan.Uzeo sam ga prvenstveno za dron,ali presao je u svakodnevnu upotrebu.

Sve je znaci ok

i ovaj je u opciji

Cetvrti u stavci ako je cena tacna, mada samo 30 dana radna garancija

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    26.2 KB · Pregleda: 76
au ne mogu da ispratim, ali za sekundarni fon sam uzela Xiaomi Note 13 Pro pod garancijom, sve full, covek me zgotivio i spustio cenu za 35eu ahahahah- ima ih na KP za oko 150eu (ok cena za faktickii nove fonove).
od Xiaomi uvek preporucujem T Pro seriju, evo i 11T Pro je vrhunski fon - ne mogu ulaziti sad u igrice i ne znam sta, ali za ono sta meni treba- super brz, nikad ne laguje, ne baguje, drzim po 20 otvorenih apps uvek , nikad nista ne gasim.. a kamera i zvuk- za to su pravljene posebne recenzije.
da, nece bitivise mnogo updates, ali mene to ne interesuje- opet svako po svojim potrebama, prosto ne dam ovaj fon.
sve naravno uzeti u full pakovanju a ne sto povade punjace.

za Realme 67 sam cula od nekoliko ljudi da je sasvim ok telefoncic sa dobrom kamerom- cak je i Benchmark radio recenziju :)

Da li naruciti? ⏳

122222222222222222222.jpg

Стари је модел. Узми нешто новије, због апдејта на Мотороли које је мало побољшано на новијим моделима.
На старим моделима имаш фактички само један апдејт. А новији модели имају новији андроид плус још апдејта.

Hvala ali sve je lako uz sinalco jedva imam i ovih 16 :)

Evo da se ubacim 😊,a da ne otvaram novu temu. Imam trenutno Hauwei Mate 50 Pro, ekstra sam zadovoljan kamerama. Želim da se vratim na normalan android a da ne izgubim puno na kamerama. Ugovor mi ističe uskoro, pitanje je sa čim ga zameniti? Samo da napomenem da su ultre ( Samsung, Xiaomi) van budžeta. Hvala.

Evo da se ubacim 😊,a da ne otvaram novu temu. Imam trenutno Hauwei Mate 50 Pro, ekstra sam zadovoljan kamerama. Želim da se vratim na normalan android a da ne izgubim puno na kamerama. Ugovor mi ističe uskoro, pitanje je sa čim ga zameniti? Samo da napomenem da su ultre ( Samsung, Xiaomi) van budžeta. Hvala.
Honor, naravno.

Nazad
Vrh Dno