Evo da se pohvalim, uzeo sam momo racing wheel. Utisci su fenomelni, force feedback je stvarno dobra stvar. Probao sam prvo GRID a zatim GTR evolution. Force feedback je u GRID-u dosta bio slabiji (mozda treba da se nameste dodatna podesavanja) u odnosu na GTR evolution koji cini mi se u odnosu na GRID ima puno podrsku za force feedback. Ostaje mi da probam jos neke igre, a mogli bi i da mi preporucite neku igru. Doduse nisam planirao da ga uzmem jos ali sam na par mesta proverio i izgleda da je logitech podigao cenu ovog volana na nekih 16, 17 hiljada, tako da sam ga nasao po staroj ceni koja opet nije mala, 12 hiljada. Driving Force Pro volan nisam mogao da nadjem, a bila mi je frka da jos cekam zbog rasta cena.
Super, vidim kupio si MOMO, nisi pogresio super je volan
Hteo bih samo da razjasnim neke stvari oko ovih volana ako jos nekom zatrebaju informacije a u prethodnim postovima nije bas sve lepo objasnjeno, neke informacije i nisu tacne
EX - ima klasican potenciometar sto znaci da i nije bas precizan, 180 stepeni, solidan FF
MOMO - opticki senzor dosta precizniji od EX-a, 240 stepeni, jaci FF, najcesce se javlja problem sa papucicama
DFP - opticki senzor, 900 stepeni - samo sto ne verujem da vise ima da se kupi negde....
DF GT - naslednik DFP-a, opticki senzor, 900 stepeni, mehanika u samom volanu unapredjena u odnosu na prethodna 3 volana
G25 - vrh ponude, opticki senzor, 900 stepeni, 2 FF motora i ima trecu papucicu za kvacilo + mnogo kvalitetnije odradjene, manuelni menjac