Šta je novo?

Koji od navedena dva rezaca mi preporucujete?

Pilence

Čuven
Učlanjen(a)
21.09.2000
Poena
609
CD Rec. 24/10/40 Asus 81,90 € 5.037 Din. ili
CD Rec. 40/12/48 Teac 113,40 € 6.974 Din

Obzirom na polemike koje su se vodila ovde, kao i na cinjenicu da sam licno video i probao asusa preporucujem ti asusa:) Izgleda da dolaze neki kilavi teac-ovi rezaci kod nas....

Hm, malo je nezgodno odgovoriti, u sustini sve zavisi od primerka, Broz je u pravu, ja sam se sreo sa par odlicnih Teac primeraka, Asus je takodje solidno uradjen, a i jeftiniji je. Najbolje bi bilo ako bi mogao da probas pre kupovine, mada je to za vecinu tesko.

Zavisi od tvoje ploce i oblaka na nebu:)
Mada, ipak mislim da se neopravdano digla sva frka oko Teac-a(i meni je napravio neke lose diskove).
ALI!!! Cve sto je bilo lose narezano, narezano je na VERBATIM-u!!!. Na Princo-u, TDK, MMore, sve je bilo super. Mislim da su novi Verb24x totlno njesra. Mnogo primeraka je bilo: narezes, a on providan.

BokiPK je napisao(la):
ALI!!! Cve sto je bilo lose narezano, narezano je na VERBATIM-u!!!. Na Princo-u, TDK, MMore, sve je bilo super.

Nije problem u medijima, dokazano više puta...

Nema potrebe rizikovati sa Teac-om. Razmisli i o LiteOn LTR-32123S, 32x write, 12x rewrite, 40x read modelu koga mozes nabaviti za 80€ u sve retail pakovanju, ili mozda da se jos malo strpis i sacekas 40X model.

Uzmi Teac-a i uzivaj!:D :D :D

Imamo Asusa na poslu. Sjajno radi. Mislim da nemaš potrebe da rizikuješ sa teacom.

Uzmi LG 32x pa ga overlkoluješ lepo da snima u P-CAV režimu i dobiješ vreme snimanja kao TEAC 40x :)

Inače, prejaka ti je cena za TEAC-a, imaš na yu.oglasi za 100€.

Cvele je napisao(la):

Uzmi Teac-a i uzivaj!:D :D :D

Cvele ne lozi decka za dz... Taj rezach se uopste nije pokazao kao dobar. Lepo neka se razmisli izmedju Asusa, Liteona i LGa.

Uzmi LG 40x12x40 i uzivaj :wave;

D-KEE je napisao(la):
pametno zboris - da il se pojavio kod nas i koja mu je cena ako jeste?
Pa, ako ti treba obrati se naravno Homeru, inace rezac je izuzetan i svakako je trenutno najbolja kupovina jer je jeftiniji od Teac-a, a ne vidim da je neko imao zamerke na njega.

Nazad
Vrh Dno