Šta je novo?

Koji novi telefon do 100Eur-a?

boza

Čuven
Učlanjen(a)
12.07.2002
Poena
619
Da, koji novi mobilni telefon kupiti, a da mu cena ne predje 100€.
Dvoumim se izmedju modela siemens m35i i nokie3310(eventualno 3330
ali ne verujem da se moze naci po ovoj ceni).
Svaki predlog uzimam u obzir, a ako neko zna, neka mi napise cene
gornjopomenutih telefona u BG.

Pozdrav

boza je napisao(la):

Pozdrav

M35 je za te pare sasvim cool...Moj izbor je SIEMENS...

slazem se sa dzingisom. m35 je maltene neunistiv, a ima nekoliko fora o kojima vlasnici jeVtinih nokija mogu da sanjaju. ima ga u raznim coolishic bojama, mislim da je tirkizni najsexy...

Motorola T191 ti je veoma blizu granice, dvoglava aždaja je za sve jeftine nokije serije 3xxx. Ako ti treba telefon sa naprednim mogucnostima i dobrim prijemom. Cena je tu oko 100€, obrati pažnju na ovaj model.

zormanic je napisao(la):
Motorola T191 ti je veoma blizu granice, dvoglava aždaja je za sve jeftine nokije serije 3xxx. Ako ti treba telefon sa naprednim mogucnostima i dobrim prijemom. Cena je tu oko 100€, obrati pažnju na ovaj model.
:D nemoj da se uvredis, ali to je najveci peace of shit koji je ugledao svetlost dana. katastrofalan meni, nista od cool funkcija (samo masovno sim<=>phone kopiranje imenika, to mu priznajem), baterija koja traje 1 dan standby - reciju uzas! jeste sladak i sve to, ali se mojoj devojci pokvario posle mesec dana (pao jednom sa visine od 20 cm). iz pouzdanih izvora znam da se kvare k'o od sale...

zormanic je napisao(la):
A zrači kao mikro talasna, treba ti maska za varenje ili :cool:
Ima čak SAR: 1.53 dok su ostali tu oko 0.6 , 0.7

Pa sada ima puno ljudi koji imaju Simensa i lobiraju za njega, a jos vise onih sa Nokiama :)

Oba telefona su sasvim OK... ako si ranije koristio Simensa i odgovara ti njegov meni onda slobodno uzmi M35.
Ja licno vise volim nokiu. Sto se tice lakoce kucanja poruka mislim da je 3310 bez premca medju svim telefonima. Meni je Nokia laksa za rukovanje od Simensa, ali to je subjektivno. Najbolje bi bilo da uzmes od nekoga ta dva telefona i vidis koji tebi vise odgovara.

Moj glas za Siemens ispred Nokie u svakom slucaju, a mozes da razmislis i o Ericssonu T-20, nisam siguran za cifru ali tu je negde i sasvim ok telefoncic i baterija drzi strava dugo.

m 35 ako...

Ako imas 063 karticu preporucujem m35 zbog besplatnog slanja poruka!! :) ali ako ti to nije vazno razmisli o motoroli t171s ili t191
Pozdrav:)

Siemens C45
mislim da je nesto jaca cena od 100 J€vreja ali...
:wave;

Re: m 35 ako...

V.I.D je napisao(la):
Ako imas 063 karticu preporucujem m35 zbog besplatnog slanja poruka!! :) ali ako ti to nije vazno razmisli o motoroli t171s ili t191
Pozdrav:)

Ja mislim da o tim besplatnim porukama vishe ne razmishljash...koliko sam chuo to je proshlost...
Ali svakako m35 je pravo reshenje...

zilet je napisao(la):
Ma M35 je 3 puta bolji telefon od C45 koji je samo lep i nishta vishe.
Samo lep?? Sta to ima M35 a sto nema C45? Digitron mozda jedino...
hrkk

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Samo lep?? Sta to ima M35 a sto nema C45? Digitron mozda jedino...
hrkk

Pa za pochetak C45 nema memoriju na samom telefonu.. zbog toga ima jedan ogroooooomaaaan minus.. mada nekome ovo nije bitno ali stvaro.. SVe ostale funkcije su mu iste s tim shto c45 ima josh par mesta za melodijice u odnosu na m35 koji ima samo jedno.

Re: Re: m 35 ako...

Genghis Khan je napisao(la):
Ja mislim da o tim besplatnim porukama vishe ne razmishljash...koliko sam chuo to je proshlost...
Ali svakako m35 je pravo reshenje...

Veruj mi, nije proslost!!:D

Re: Re: Re: m 35 ako...

V.I.D je napisao(la):
Veruj mi, nije proslost!!:D

Ne znam sigurno...samo sam chuo tako ali mislim da fon ne bi trebalo birati zbog tenutnih mogucnosti pojedinih mreza...Ipak teba rachunati da to slanje za dz. moze za 2 sata da prestane...Ali ipam m35 je reshenje...:D

zilet je napisao(la):
Pa za pochetak C45 nema memoriju na samom telefonu.. zbog toga ima jedan ogroooooomaaaan minus.. mada nekome ovo nije bitno ali stvaro.. SVe ostale funkcije su mu iste s tim shto c45 ima josh par mesta za melodijice u odnosu na m35 koji ima samo jedno.
Kao prvo, nemoj da siris neistine, odnosno da pricas stvari za koje ne znas da li su tacne. C45 ima svoju memoriju. Jeste da je samo 50 brojeva, ali ipak je ima. Kao drugo, to i dalje nije opravdanje da govoris da je C45 mnoogo losiji od M35.
Navedi jos neke argumente ako postoje po tebi

Izvini natripovao sam se zato shto mi se neko zalio zbog imenika.. i dalje nisam za C45 samo zato shto kazem da je i dalje samo lep i da je u sushtini nikakav telefona ipak dosta koshta.

Grobar je napisao(la):
A zrači kao mikro talasna, treba ti maska za varenje ili :cool:
Ima čak SAR: 1.53 dok su ostali tu oko 0.6 , 0.7

Auuuuuuuuu, a meni se bas svideo. Bas sam se razmisljao da ga uzmem. A sad svi pricaju i da se kvari... Da li si siguran da bas toliko zraci. Gde si pokupio tu informacju???

ProlazNik je napisao(la):
Auuuuuuuuu, a meni se bas svideo. Bas sam se razmisljao da ga uzmem. A sad svi pricaju i da se kvari... Da li si siguran da bas toliko zraci. Gde si pokupio tu informacju???
I meni je bio simpatičan pa sam malo potražio. Idi na ovaj sajt tamo imaš sve www.telfon.net
Inače posle sam ga uzeo od druga i malo sam pregledao menije i tad mi se nije svideo, a dugmići su sitni...

M35 je definitivno moj izbor...
Uskoro cu da ga nabavim, a C35 cu da nabacim za porodicnog clana...
jeftiniji je...

Ako je nekome interesantno C45-105 evra nov-Full

064/167-4654

boza je napisao(la):

Pozdrav

Ako neces Ericsson T20, onda Siemens

Nisam mogao odoljeti a da ne napišem osvrt na ova pričanja o Motoroli T 191. Možda ste primjetili možda ne ja sam iz HR, ako mislite da pričam ****** nemojte ovo čitati ali samo sam želio pomoći onima koji razmišljaju o nabavci ovog telefona.
Motorolu imam 3 tjedna i mogu reći da je super telefon. Doduše ne podržava baš neke najnaprednije opcije ali se to i ne može očekivati od telefona u tom cjenovnom razredu. Dizajn je za 10 ako ne i više, kad sam s njim došao na faks cure su ga odmah zauzele tako da ga nisam ni vidio cijeli dan. Što se tiče softvera skroz je OK.Na početku vas dočekuje animirani izbornik u kojem ispod sličica piše stavka menia. Kad otvorite neku stavku ona se izlistava kako kod Nokie ili veoma slično pošto Nokije nisam koristio. Jedini bed je stvarno mali kapacitet i tip baterije.Ukoliko više koristite mob. baterija će vam trajati 2 dana što je pomalo ....
Inače posjeduje 6 igrica,izvrstan kalendar,WAP,kopiranje Phone-SIM...
Inače telefon je tako kvalitetno izradjen da boli glava.Kad ga uzmete u ruku ne možete osjetiti nikakav pomak kućišta ili škripanje što je za svaku pohvalu a i završna obrada je za pet. Ekran je odlično čitljiv i lijepo osvijetljen, kao i tipkovnica tako da nema pola se vidi pola ne vidi(ko u Alc.511).
Ma ne znam više što reći nego da su priče o kvarovima glupost.Svaki telefon se kvari,i Nokia iMotorola.Ukoliko ste loše sreće...
Ja sam posljednjih par telefona kupio ilegalno i svi su radili pouzdano posebice predzadnji T29s koji je inače super tel. ali grozno plastičan,da čovjek zaplače.

Pozdrav from Croatiacheers

Ma uzmi u Mobtelu MobiPro paket uz koji za 2k din dobijes Simens A35 i boli te uvo:D

Nazad
Vrh Dno