Šta je novo?

Koji non-smart telefon?

onua

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2007
Poena
350
Drugari,

moj stari telefon koji me služi čitavih 6 godina bez greške, počeo je da zeza pa je došlo vreme da ga menjam :(

Koji telefon, NON-SMART, uzeti? Najbitnija baterija. Nikako touch telefon. Jednostavno, zamena za k800i :D

ps. Ne znam da li i Symbian telefoni spadaju u grupu SMART telefona :D Sviđa mi se ona Nokia E51 mislim da je. Aluminijumsko kućište...

Poslednja izmena:
A koji se tebi svidja ?

Nemoj da uzimas kasnije Sony Ericsson modele, sve posle k800i ima uzasan software. Moj savet ti je da uzmes nesto tipa N96/N85/N86 ili pak nokia E seriju, mislim sve sto ti je radio k800i radice bilo koja malo novija Nokia.

Ljudi, bavim se reciklažom i non-stop sam po halama, otpadima, deponijama :D Treba mi nešto čega mi neće biti žao da koristim u tim uslovima, ne znam da li me razumete :D

Imam SGSII pa mi ništa fancy ne treba. Treba mi nešto kao SE K800i, pouzdan, dobra baterija...

Ima Samsung par modela bas za takve uslove, baterija drzi dvocifren broj dana.

Daj bar neki model. Ovako me samo nervira što postoji i ti znaš a nećeš da mi kažeš :D

Nađoh. Samsung B2100 Xplorer. Ima li neko ovo čudo na forumu?

Poslednja izmena:
Izvini, nije bilo namerno bio sam u nekom razgovoru pa nisam mogao duze da pricam. :) Da, to je jedan od tih. Ima ih par drugara i odlicni su, ne previse bogati funkcijama ali zato izdrzljivi i sa odlicnom autonomijom. U principu bas ono sto uz neki "pametni" fon ide kao luk uz slaninu... :)

Hahahahahahha "kao luk uz slaninu"

To je to brate. Hvala :D

ps. Prodajem K800i, malo buguje :D

Poslednja izmena:
Daj bar neki model. Ovako me samo nervira što postoji i ti znaš a nećeš da mi kažeš :D

Kupio sam ja ćaletu ovaj telefon pre par godina. Odličan je. Naravno, njemu ne gledamo specifikacije. Izrada je fantastična, veoma čvrsta plastika, jak zvučnik, poklopac baterije se šrafi, ima ispupčenje za traku za oko vrata. Jedino ne znam koliko traje baterija, ali znam da ga ne puni često.
Inače, ćale je auto-mehaničar, a telefon je i dan danas kao nov, tako da, eto ti odgovora.
Imaš i ovaj, bolji model, ali on je starji godinu dana.

Imas i Samsung e2370, ima ga moj drug koji radi kao mehanicar, i stalno mu ispada, okruzen je prljavstinom, uz to on skoro svaki dan pusta radio preko zvucnika po par sati, i tako mu baterija drzi nedelju dana!!! Kada ga normalno koristi, 2 nedelje drzi. Telefon ima bateriju 2000 mAh, taj kapacitet ima mali broj ovih najnovijih telefona sa ogromnim ekranima. I ja planiram da ga uzmem, posto ga ima po oglasima za 50-ak eur

Imam ja dva komada, prezadovoljan sam.
Jedini telefon o kom ne razmišljam dok ga nosim u ribolov, kupanje, terene, .... Uvek dostupan, baterija deset dana, sijalica za oecanje po mraku, ispadao ispod auta, vađen iz kotlića sa vrelim gulašem .... šou jedan ....

Ali nije neuništiv.
Dovoljno je bilo da ga jednom zaboravim pored šteneta pit bul-a sa uključenom vibracijom i da izgubim garanciju na vodonepropusnost. Ostalo i dalje radi i funkcioniše. samo je membrana tastature "malo" iskidana :(

PS
Model Samsung e2370 je slabije otporan.

Poslednja izmena:
Nokia 6303i. Još uvek može da se nađe nova.

Moja preporuka ti je onaj Samsung E1080.. Domet fantastican, autonomija odlicna.
Sto je najbolje kosta 10eur nov na internet oglasima. Ima iz VIPa, MTSa.

Nazad
Vrh Dno