Šta je novo?

Koji net top?

SOCOM

Čuven
Učlanjen(a)
21.10.2004
Poena
745
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 1600AF (Pinnacle Ridge)
Matična ploča
Gigabyte 450 AORUS M
RAM
Kingston HyperX Fury DDR4 3200 2x8GB
GPU
XFX RX6600
Storage
M2 Kingston 256GB; SSD Kingston 256GB; SSD Kingston 480GB, HDD Seagate Barracuda 2TB.
Zvuk
Inetgrisan
PSU
Chieftec Element 700W
Kućište
Prastaro
Monitor
LG 24"
Miš & tastatura
A4 i Gigabyte
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Dakle kojeg mališana da uzmem i zašto?:D
Gledao sam razne i nemam blage veze šta da uzmem.

Hvala.
Gde ga ima i po kojoj ceni se prodaje?
To važi i za ostale predloge:D

Nisam dolazio nesto previse u kontakt sa razlicitim modelima netbook-ova, ali ti mogu preneti licna iskustva vezana za HP Mini 2140, koja su vise nego pozitina.
Na prvom mestu je kvalitet izrade koji je, po meni, vrhunski, preko tastature koja je takodje izuzetno prijatna za rad pa sve do kulture rada. Naime, ne znam za ostale netbook-ove ali ovaj se greje minimalno (a ja ga ne gasim) i necuje se apsolutno. To je ujedno i nesto sto je meni bilo poprilicno bitno. E sad sto se tice brzine, konekcija i sl., kapiram da je to sve tu negde. Ja sam na ovaj stavio windows 7 i sve radi jako dobro (da kucnem u drvo).
Platio sam ga 32k i bio je bez OS.

Prošle nedelje sam pazario HP 2140 nakon par nedelja gledanja različitih modela i premišljanja. 2140 ima samo 1 manu (po meni) - ima preveliki punjač. Da je punjač kao kod Dell mini modela, ovo bi bio idealan netbook. Odlična tastatura, kvalitet izrade je za 2 klase iznad konkurencije, ekran je po meni odličan mada je glossy što nekome smeta i (opet meni bitno) može da se nabavi veća baterija za njega relativno lako.

Moram da priznam da se moj greje. Ništa strašno i jeste nečujan ali je na granici neprijatnog kada ga držim u krilu duže vremena.

Ja sam uzeo full konfiguraciju sa vistom buisness (uzet je preko firme) pa mu je u tom slučaju cena veoma visoka ali znam da može da se nađe za malo preko 300 € što je odlična cena.

Ima li d-sub?
Kolika je garancija?

Jel uspevate da pronađete taj HP po bg-u? Inace sta mislite o Toshiba NB200, jel neko imao iskustva?

Vrh Dno