Šta je novo?

Koji nero?

voyager

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
650
Combo je Lite-on LTC-48161H a na win98 masini je Nero 5.5.10.0 i on ne vidi ovaj rezac jer verovatno nije podrzan, E sad, ne bih da prelazim na Nero 6 pa se pitam da li neka verzija Nero 5 podrzava ovaj combo? Nemam uslove za neke experimente jer sam trenutno van BG-a pa mi je bitna sto tacnija informacija!!!

Imao sam LTC-48161H i lepo mi je radi sa Nerom 6.0.0.9.
Samo sto sam ja koristio XP.

Dosta dobro radi iako noje poslednja verzija Nero 6.0.0.9. Topla preporuka!

Mudri je napisao(la):
Nero 5.5.9.14 manje je zahtevan radi super
Covek rece da mu 5.5.10.0 ne radi dobro, a ti predlazes jos stariju verziju :mrgreen:

@voyager: Ako ti se vec ne prelazi na 6-cu (6.0.0.19 na primer posto nisam probao poslednju 6.0.0.23) onda uzmi poslednju 5.5.10.50 mada bi najbolje bilo kad bi se neko javio sa identicnim rezacem i rekao koja verzija provereno radi korektno ;). E sad, jesi li siguran da je problem bas do Nera? Da nije do ASPI-ja ili neceg drugog? Jesi li probao sa nekim drugim programom?

Ja bih (isto) probao najmladju 5x verziju koja moze da skine.
Inace, lepo pise na nerovom sajtu da je taj uredjaj (LTC-48161H) podrzan od verzije 5.5.10.17

A šta imate protiv 6-ice? Sasvim korektno radi, nemam primedbi nikakvih.

Heinz je napisao(la):
A šta imate protiv 6-ice? Sasvim korektno radi, nemam primedbi nikakvih.
Pa radi ona korektno, to stoji, ali nekako je spora i ima previše šminke. Vređa me. :)

Petica posle rezanja diska izbaci poruku "OK", stisnem "Discard" i gotovo. Ova šestica 2 puta zavrti disk pre "Discard"-a i treba joj oko 3 sekunde da odreaguje na komandu zatvaranja kompilacije. Sve su to sitnice, ali kad režeš 2-3 diska dnevno, počinje da smeta.

Još me nerviraju oni programi za početnike, koje ni oni sami ne koriste jer ispadnu dazed and confused.

U principu, ništa značajno se nije promenilo; jednostavno su morali da izbace tu šesticu...

I posle svega, nastavljam da je koristim - ne skida mi se ~20MB. ctp;

Pa i ja radim u 6ici, i sasvim mi je ok, al` ko velim covek bas naglasio da ga zanima verzija 5x. Inace, mislim da neke verzije 6ice (valjda je to sredjeno u poslednjim verzijama) u kombinaciji sa InCD mogu da prave sitnije probleme. Mene je nerviralo sto mi u prisustvu InCD, nakon przenja pod nero6, windows XP odbija da prepozna VolumeID cd-a, bez obzira sto ga korektno prepozna i iscita (pa nakon sto sam deinstalirao incd sve je ok)

Stavio sam sesticu i radi. Posto je OS i onako ****** bilo mi je bitno da vidim da je combo ispravan pa cemo na polako da uradimo jedan clean install. Mada se ispostavilo da lose cita rezane CD-ove! Sad cu da pojurim neki firmware da vidim da li to menja stvar. Hvala svima na odgovorima. Probacu da ulovim 5.5.10.17 pa na gore sto se tice Nero 5.

Iskreno, ja sam poceo sa 6-icom ali posle nekoliko ispoljenih bagova vratio sam se na 5.5.10.35. Mislim da ima jos par verzija posle, ali i ova vrsi posao, vidi lepo moj 52x rezac, prepoznao je i pioneer 106 koji sam imao nekoliko dana na probi, a nema bugove koje je imala 6-ica tako da do daljnjeg je necu menjati...

Ja imam nero 6 ultra edition i radi ultra :). Nego jel moze neko da pojasni koja je razlika izmedju obicne verzije i npr ove ultra 6.0.0.0?

pozdrav

leksa je napisao(la):
Iskreno, ja sam poceo sa 6-icom ali posle nekoliko ispoljenih bagova vratio sam se na 5.5.10.35. Mislim da ima jos par verzija posle, ali i ova vrsi posao, vidi lepo moj 52x rezac, prepoznao je i pioneer 106 koji sam imao nekoliko dana na probi, a nema bugove koje je imala 6-ica tako da do daljnjeg je necu menjati...

Kao da sam ja pisao post, samo sto je nisam probao Pioneer-a nego Nec-a.
Kao i leksa, i dalje koristim 5.5.10.35

Vrh Dno