Šta je novo?

Koji multifunkcijski uredjaj?

Za canone ne znam, al HP 2180 je bas kolko para tolko muzike, ako nemas neke posebne zahteve, OK je. Scan i stampa teksta i linijskih crteza su vise nego OK, ako stampas 1-2 teksta strane dnevno, zaboravices kad si ga punio.
Ali bilo koju fotografiju, zaboravi...dzabe trosis toner, znaci samo vektori i grafikoni i tekst dolaze u obzir.
Znaci za te pare vrh, kopi lepo radi i tako to.
I prilicno je brz na fast modu.
E sad da li bolje dobijas za 60-80€ ili tek za 150-200€ ?

Poslednja izmena:
Ja bih uzeo neki multifunkcijski, ali da mogu sam da punim boje, kao sto sam to uradio jedno 50-tak puta na Canon Pixma IP1600.

Gledam na netu i razmisljam da uzmem jedan od ova dva MP140 ili MP210. Oni su mi nekako najjeftiniji. Jedino sto imaju slabu skener rezoluciju, ali nema veze, skener ionako koristim jednom godisnje.

Ako imate neku preporuku za HP Multifunkcijski, moze i on.

Najbitnije od svega, da lagano mogu da sam punim boje, jer je to najjeftinija varijanta ;)

Hvala unapred.

Pozdrav.

HP 2180

Ja imam ovaj, uzeo za decu, da imaju za domace, itd, i nije tacno da su slike loseg kvaliteta, naprotiv, iznenadio sam se da za te pare ima tako dobru stampu fotografija., Da se razumemo, mislim za normalanrad, domace, itd. Nije za profi upotrebu. Znam iz iskustva jer sam se bavio pripremom za stampu, i jako dobro znam sta je dobro odstampana slika a sta nije. Za te pare, apsolutna preporuka.

Hvala za odgovor, a na koji si konkretno multifunkcijski mislio ? Ili si mislio na oba, posto su cene 5 evra razlika.

Mislio sam na losu rezoluciju skenera. Cini mi se 600x1200. HP u istom rangu ima 1200x2400 dpi. Ja bas i ne znam koja je razlika. Otprilike skeniram na 300, e sad, da li je to 300 dpi ili nesto drugo, ne znam.

Pise lepo HP2180

Iskreno, skener smo jednom probali, i ok je, a odlicno radi fotokopiranje, jer ne mora da bude ukljucen u PC, nego samo stisnes dugme za crno/belo ili kopiranje u boji.
Znaci HP 2180...

Ne znam

Nisam jos potrosio mastilo tako da ne znam da li se lako i kako puni... Pretpostavljam da, kao i svi kvalitetni HP stampaci, nema taj problem. Ne znam za model 2280, citao sam o 4280, on bi pre bio moj izbor nego 2280, ali je i malo skuplji od 2180.
pozdrav

Koristim F2180.Nije sampion kvaliteta i brzine,ali za "kucne poslove" je sasvim OK.
Ketridzi se lako pune,ali je vazno naci kvalitetno mastilo da bi posle punjenja sve radilo kako treba.
Instalacioni CD je traljavo odradjen,pa instalacija zna da stvori probleme....

Nazad
Vrh Dno