Šta je novo?

Koji MP3 plejer ali da cita i WMA i OGG ???

Srga

Čuven
Učlanjen(a)
12.04.2002
Poena
620
Devojci ce za nedelju dana rodjus, a iz price okolo-naokolo sam zakljucio da bi joj jedan mp3 plejer legao "ko budali shamar" :d

Dakle interesuje me neki MP3 plejer (po mogucstvu da bude metalik boje ;) ) koji moze pored MP3 da pusta WMA i OGG fajlove koje trenutno najvise skidam sa neta.
Dakle trebaju mi saveti tipa taj i taj model, moze to i to, kosta toliko i toliko.

Definitivno mi se najvise svidja mini ipod ali za ovakvu akciju trenutno nemam kesa.
Interesuje me neki model koji bi bio maximalno 100e i nema potrebe navoditi plejere od po giga i vise memorije.

Mozete se voditi i po dilerskim cenama - nije mi problem i tako da ga nabavim :eyebrows:

Unapred izvinjenje modovima ako misle da ovom tredu nije mesto ovde, mogu slobodno da ga premeste u domace trziste, mada mislim da bi generalno ovakvo pitanje moglo da posluzi kao koristan vodic za nekoga ko planira da nabavlja MP3 plejer.

P.S.
Pozurite sa predlozima, B-Day je vrlo blizu (sad za vikend) :D

Pa neces pogresiti ako joj uzmes bilo sta od creative ili iriver modela, posto je za devojku mozda bi najbolje bilo da je pitas koji joj se najvise svidja da ne bi kupio nesto od 100E sto ona nece hteti da nisi tako da se sve svodi na najbolji dizajn :D

Pa nije problem i ako joj se ne svidi, a meni se svidja (ionako smo u predbracnoj zajednici :D )
Sto je njeno to je i moje.
Za prosli rodjus je dobila digitalni aparat na kome sam ja ispucao vise fotki nego ona, if U know what I mean ;)

To su najbolji pokloni...kupis sebi poklon za njen rodjendan... :D

Ja trazim normalan mp3 player sa jedno 256 ili 512MB i FM-om. Sta mislite da je najbolji odnos cena/kvalitet?

Malo mi deluje kao plastikanerija? Verovatno gresim...Ima li neki metalni? A koji je najbolji?

Onaj sto je najbolji ima onaj "klep klep" zvuk po usima kad ga kupujes ;)

Jel imao neko iskustva sa ovim cudom USB Stick 512 Canyon MP3 FM/Ds ???

Evo ih karakteristike
http://www.prodesign.co.at/shop/cat.../3380?osCsid=a290055dff7bb5d3bd83d026a98ddb4d

Bas je jeftin >> 80e sa sve PDV-om.

Ili mozda nesto ovako: MP3/FM Flash Apacer AudioSteno AS820, 256MB, MP3/WMA player, FM Radio, LINE/Voice/FM Recorder, LCD, USB

http://www.meritline.com/apacer-as820-mp3-player-512mb-usb-2-pen-drive.html

Cena oko 95e

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno