Šta je novo?

koji mp3/4 plejer :)

oliolioli

Slavan
Učlanjen(a)
09.12.2008
Poena
301
nemam nekog iskustva a treba mi neka jeftinija varijanta:)
koristio sam neke malene budjave tipa xwave i msi i ipod 3rd gen8gb.
bitno mi je da ima min 2gb, da je jaca baterija, ekran mi treba koliko da vidim pesmu i da je obrisem ako me nervira, zato mi se svidjao ipod jer je crnobeli ekran, znaci nista klipovi igrice to me ne zanima, za to imam telefon:)

primetio sam Blueberry BITCAT 4GB koji je jeftin, ali opet njemu baterija pise da traje 5 sati sto mislim da mi je malo obzirom da je minijaturni ekran.

pomozite mi posto se bas ne razumem :)

hvala ti za link, sve mi je to poznato, ali me samo bateri brine :)
jer u testovima pise i po deset sati na nekim modelima a citam po forumu da se ljudi zale.

Poslednja izmena:
e taj sansa clip mi je ok 4gb i svi hvale bateriju, ne znam samo dal moze da brise pesme.
bas sam gledao i na youtube i deluje mi zastrasujuce mali, moram otici u prodavnicu da ga uzmem u ruku, plase me tako minijaturne stvari :)

jel postoji home page za xwave marku?

Lepo ti je colt napisao - bolje nemoj. Sve to na papiru izgleda lepo, sareno upakovano, 100 GB, slusalice lepe na oko, a ustvari slabije u zvuku, izradi, software-u, slusalicama poredeci sa ozbiljnijim markama.

Sandisk ozbiljno razmotri, cuo sam na kratko od jednog kolege na faksu i stvarno sve pohvale obzirom na cenu.

Ne znam cemu strah od tolike minijaturnosti, nije bas toliko sitan. Vrlo je prijatan za koriscenje cak i meni sa ogromnim sakama. Tasteri su vrlo krupni. Iako je mali, imas osecaj da drzis neko telo u ruci, nije toliko lagan :).

Da, brise pesme iz sebe :).

Btw. slike u ovom reviewu su ocajne...

Poslednja izmena:
Samsung YP-P2

ogroman i bas kvalitetan ekran,rezolucija ekrana je vrh :) cita sve zivo i ima bt.moguce primanje i slanje fajlova sa svih uredjaja.touch screen,video pusta u full screenu.cena je oko 12000din za 4gb i oko 10000din za 2gb.
http://www.youtube.com/watch?v=eLvZMPFLxzo
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=eLvZMPFLxzo[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
a ms industrial ? kakvi su to plejeri?

lep je samsung, kopija iphona :)

da ne otvaram drugu temu, ima li u srbiji gde da se kupi baterija da zamenim u ipodu 3rd gen?

Poslednja izmena:
Nisam siguran ali mislim da je to iskljucivo brend za Srbiju. Znaci masovno narucivanje iz Kine i lepljenje Blueberry oznake. To ne znaci obavezno da ne valjaju.
Ne znam kakav je koji plejer, cak sam i siguran da u moru jeftinih plejera koje prave brendovi bez zvucnog imena, ima poneki vrlo dobar. Za to vec moras da potrazis odredjen model.

Kvalitet u vecini slucajeva (verovatno ima izuzetaka) prati marke Creative, iRiver, Sandisk, Apple...

Poslednja izmena:
pa zanimljiv mi blueberry bitecat ili tako nesto. samo da izvidim dali moze da brise pesme sa sebe direktno, to mi je jako bitno da odma cim me pesma iznervira ja nju cepnem i uklonim :)

Ja imam bitcat, mislim da bolji cisto mp3 plejer za te pare ne postoji, ali baterija jeste problem jer stvarno traje max 5h. Da sada kupujem ipak bih dodao za Clip.

Ako vam je važna baterija kod player-a Blueberry zaobiđite u širokom luku.
Ja imam RedCat II i baterija mu traje maksimalno 7 sati i to bez nekog preteranog cimanja. To jest bez mnogo korišćenja displeja.

:wave:

Nazad
Vrh Dno