Šta je novo?

Koji monitor....

micens

Čuven
Učlanjen(a)
03.02.2002
Poena
619
Dvoumim se izmedju: Samsung 17" 755DF-X/Flat Max 1600x1200, Samsung 17" 757DF-X Max 1920x1440 ili Samsung 17" 757P Max 1920x1440.
Pa sta vi mislite o tome , koji?
Ja licno sam razmisljao o Flat-u, pa...
Kakve su performanse kog?

Bilo je price o njima , savetujem ti da ne uzimas 755 dfx, pored 757 dfx koji ima za klasu bolju sliku, imao sam oba komada, mada se meni licno ne svidja ni 757 dfx. Previse me zraci mogu na njemu da radim ugodno samo na dnevnoj svetlosti, ne svidja mi se podesavanje kontrasta, nocu je previse naporan za gledanje ako oces mozes da pogledas moj, ionako ocu da ga prodam:)
PS: Trend je kod daleko istocnih proizvodjaca da prave bljestave stvari, valjda drugcije vide, isto je i sa muzickim uredjajima, mada se to nekome i svidja...

Bax je napisao(la):
Trend je kod daleko istocnih proizvodjaca da prave bljestave stvari, valjda drugcije vide, isto je i sa muzickim uredjajima, mada se to nekome i svidja...

Zar postoji još neki proizvođač monitora koji nije sa dalekog istoka? :D

Bax je napisao(la):

Misliš Viewsonic (od pre par godina). Vidiš u pravu si, njih sam smetnuo s uma, mada i to se verovatno radi negde tamo.

Ako bi moglo da se vratite na temu ...

Mene licno interesuje koji je bolji , 757DFX ili 757P ?
Mislim da je poznat problem flat monitora sa konvergencijom i kvalitetom i izgledom slike po uglovima .
Inace vec imam 755DF koji je O.K. , ali cu ga ipak ustupiti devojci ...
Sirina opsega kod 755DF je 135 MHz , a za ova dva cifra je 250 !
E sad , licno mislim da je 757P bolji ali bih voleo da na tu temu kaze neko ko je oba video , ostrinu slike cenim vise od flat ekrana (kao i svoje oci) a TFT cu kupiti kad im padne cena ispod 500 dem-a !

Pozdrav , Misa...boom

Vrh Dno