TazDeVil je napisao(la):757 MB ili 757 DFX ???
Falcon je napisao(la):...preporucite neku dobru 17-icu sa ravnim ekranom (CRT)
poz!
757DFXTazDeVil je napisao(la):757 MB ili 757 DFX ???
bancho je napisao(la):...
757DFX
imao sam 755dfx pa 957mb, meni se nekako cini da je 755 imao bolju sliku, samo kod njega je bilo izrazeno disanje slike, koga kod 957mb nema, a ne bi trebalo ni da ga bude kod 757dfx posto su to monitori vise klase
notax je napisao(la):...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Monitori vise klase su Ilyama Vision Master serija ili Nokia 447X i 445XPro ili Eizo F77S.
Ako je neko chuo za ove firme. Ako nije, to je zato sto na nase trziste stize najjeftinije smece, pa ni ne znate sta je ovo.
Arahne je napisao(la):Ti u zadnje vreme imash sve vishe ovakvih arogantnih postova, u chemu je stvar, koliko vidim nije rasprava o zvuchnicima?
jedno je cuti, a drugo videti... i ja sam cuo da je iiyama dobra, ali izgleda od likova koji a) je nikada nisu videli b) je nisu skorije videli. al' na stranu to sto je iiyma shajze, dokle ce ljudi da se bave tim visa/niza klasa? posebno kad su monitori u pitanju... trenutna situacija je takva da bi razlika u ceni za monitore "nize" i "vise" klase, iste velicine mogla da bude maksimalno 200-300€ sve preko toga je placanje ogromnih para za dobitak koji nije merljiv ljudskim culima - situacija sa kojom si ti, siguran sam, vrlo dobro upoznat.notax je napisao(la):Monitori vise klase su Ilyama Vision Master serija ili Nokia 447X i 445XPro ili Eizo F77S.
Ako je neko chuo za ove firme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari