Šta je novo?

Koji monitor od ponudjena 3?HELP

megas

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.03.2008
Poena
320
Pozz.Iskrsla mi kombinacija i ostah bez monitora e sad trebam da kupim novi!Moze help pri odabiru razmisljam se izmedju tri i ako je neko imao neko iskustvo sa bilo kojim od ovih monitora molim da napishe!Hvala.Modeli su sledeci
1-Samsung 2223NW
2-Samsung 2233 BW
3-Samsung 2343 NW
Evo i kratkog opisa za svaki:

1

Proizvođač : Samsung
Tip : TFT
Model : 2223NW
Dijagonala ekrana : 22"
Wide : Da
Maksimalna rezolucija : 1680 x 1050
Osvetljenje : 300cd/m2
Kontrast : 1000/1
Vreme odziva : 5ms
Ugao vidljivosti : 170/160
Veličina tačke :
Povezivanje : Analogno, D-Sub
Boja : Srebrno-crna
Ugrađeni zvučnici : Ne
Sadržaj pakovanja : Kabl za napajanje, VGA to VGA kabl , uputstvo, CD.
Garancija na mrtve piksele : 3
Garancija : 36 meseci
Zvanicna stranica- http://www.samsung.com/nl/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22HANKSUEDC&fullspec=F
--------------------------------------------------------------------------------
2

Model : 2233 BW
Dijagonala ekrana : 22"
Maksimalna rezolucija : 1680x1050
Veličina tačke : 0,264mm
Povezivanje : Analogno-digitalni
Boja : Crna
Zvanicna stranica - http://www.samsung.com/au/consumer/detail/spec.do?group=computerperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS22CMKKFV/XY&fullspec=F
--------------------------------------------------------------------------------
3

Model : 2343 NW
Dijagonala ekrana : 23"
Maksimalna rezolucija : 2048x1152
Veličina tačke : 0,249mm
Povezivanje : Analogno, D-Sub
Boja : Crna
Zvanicna stranica - http://www.samsung.com/uk/consumer/detail/spec.do?group=itbusiness&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS23MYYKBB/EDC&fullspec=F
-------------------------------------------------------------------------------Ja sam licno za izbor broj 3 ali ne znam da li je losa serija cesti kvarovi itd!Zato pomozite mi da odlucim!Hvala

Svi su razlicite serije
1-Samsung 2223NW
2-Samsung 2233 BW
3-Samsung 2343 NW
Da kazemo da prvi izbor otpada!Ima li ko iskustvana kome je bolja slika 2223NW ili 2343 NW?

samo BW "valja".
jedini ima digitalni priključak, tako da ja tu ne bih razmišljao.
ako će ti biti primarni monitor bolje ti je da je sa dvi-jem.
a ako uzimaš kao sporedni za *******ciju (konzole) onda ti je dobar i sa d-sub-om.

Koliko znam jedina razlika izmedju NW i BW serija jeste u tom DVI prikljucku?
Razliku u prikazu slike na 22" izmedju monitora koji ima i nema DVI ne znam ko moze da provali.

A za igrice?Izbor 3 ima rezoluciju Resolution : 2048 x 1152 a izbor 2 Resolution : 1680 x 1050

Bas to!!!Kad mu je ovolika radna rezolucija!Onda igre moraju na nekoj nizoj rezoluciji da se igraju!Hm...A i izbor 3 je jeftini od izbora 2 za oko 30 evra!Kupujem za dan dva pa dajte jos odgovora.Sovice video sam tvoj komentar,mislio sam da nema vise niko nishta da kaze

Slabo odgovora i prvo sam bio zagrejan za izbor 3 ali sam se odlucio za izbor 2-Samsung 2233 BW
Odlucilo mi je sto je mnogo visoka rezolucija na 2343 NW

Ja bih uzeo 2233BW bas zbog DVI. Ja trenutno imam monitor koji sam vise putao probao na D-Sub i DVI i iako je slika i na D-Sub odlicna, vidi se razlika. Za svoj primarni, kucni racunar uvek bih dao prednost DVI u odnosu na sve ostalo (velicina, dizajn itd.)

Uzmi 2343NW.
Prvo, monitor je za filmove KEVA!!! FulaHD izgleda perverzija :)
Drugo, igrice su extra i na nizim rezolucijama a i imas solidnu grafu tako da neces imati neke probleme (ja sam pes2009 sa 8600gt igrao u rez 2048*1152 bez problema a tvoja grafa je bolja od 8600gt).
Trece, to sto nema DVI, zaboravi, slika je bruka dobra. Imam upravo taj monitor i prezadovoljan sam.

uzimam 2233BW!!!1inch manje ali nema veze.Malo skuplji ali sve teras na radnoj rezoluciji!d1arsenovski ne sumljam u kvalitet slike.Oba su ok.Ali malo bolja slika je na 2233bw.Lepse boje.Hvala svima

Vrh Dno