Šta je novo?

Koji monitor od 17"?

trooper74

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2002
Poena
609
Potreban mi je monitor od 17" po ne preterano visokoj ceni - da li da uzmem Hansol 730ET,
LG 700S, ili nesto trece za istu ili malo vecu kolicinu para? Vidim, neki ovde ispljuvase Samsung 753S... Inace, veliki spektar rezolucija mi nije posebno bitan, vec podnosljivost za oci i trajnost.
Sve konstruktivne sugestije su dobrodosle, hvala.

Sta da ti kazem imam samsung 753dfx (lafo ravni ekran a ono samo deblje staklo) al u sustini sam zadovoljan , volio bi cuti sto nevalja ovaj moj , nije skup , a cijene i onako samo padaju zbog LCD monitora, znam samo da je LG (ima ka kolega) los do bola

Od Samsungovih modela jedino vredi 757NF, mada su se, cini mi se, mnogi i na njih zalili u poslednje vreme...

...a vise se i ne proizvodi, prodaju se zalihe.
dosta je dobar bio 757p sa klasicnom crt. kakve su ove poslednje serije ne znam, generalno cini mi se da su oni CRT monitori od pre 1-2 godine bili kvalitetniji.

Da to je definitivno tacno...jednostavno je previse skartova u poslednje vreme...

E bas sam pre 5 minuta video ViewSonic PF775, kupljen pre mesec dana u Adacomu (a proizveden 2000. godine?, sto uopste ne mora biti lose, cak naprotiv). Monitor je ruzan, ako je to nekom bitno.
Monitor je sto se tice slike najbolja NF 17"-ica koju sam ikad video. Jedini problem je cena koju ne znam, a znam da je solidno preko 200€.

EDIT:
evo cake, monitora nema niti ce ga biti, kostao je oko 210-220 €, sad ima neki novi/napredniji/kazu lepsi :) p75f+, a kosta oko 230€, sto je sve jako skupo.

Potreban mi je monitor od 17" po ne preterano visokoj ceni - da li da uzmem Hansol 730ET,
LG 700S, ili nesto trece za istu ili malo vecu kolicinu para? Vidim, neki ovde ispljuvase Samsung 753S... Inace, veliki spektar rezolucija mi nije posebno bitan, vec podnosljivost za oci i trajnost.

Imam Hansol 730 E vec pola godine i mogu ti reci da sam jako zadovoljan i preporucujem ti ga

Stalin je napisao(la):
Od Samsungovih modela jedino vredi 757NF, mada su se, cini mi se, mnogi i na njih zalili u poslednje vreme...

Moram da ti se suprotstavim....koliko sam mogao da uporedim (drugar ima 757NF a ja 750P) ne moze da se meri taj NF sa mojim 750P...a, verovatno, ni sa 757P.

Hundai, ako mozes da ga nadjes.

trooper74 je napisao(la):
Mislim da je za pare od 160 evra (Direct link), dobar izbor Belinea 10 30 95 (ravna katodna cev - rezolucija 1280x1024 na 85Hz a 1024x768 na 100Hz, sirina tacke 0.2).

Nazad
Vrh Dno