Šta je novo?

Koji monitor kupiti?

markonirs

Čuven
Učlanjen(a)
01.08.2003
Poena
619
Kratko i jasno, hocu da kupim monitor dijagonale 20-22'' koji podrzava HD. Monitor treba da bude sto jeftiniji, nemam preterane zahteve a podrska za HD mi je potrebna zbog prikljucenja Sony Playstation 3 na njega. Sadasnji monitor koji imam je SONY SDM E96D, sa njim sam jako zadovoljan, ima DVI prikljucak ali Sony na njega ne moze.

MONITOR SAMSUNG 22" SyncMaster TFT 225MW TV TUNER :

SyncMaster 255MW je 22“ wide digitalni i analogni TFT-LCD TV monitor koji nudi oštar tekst i žive boje. Ekran nudi visoki kontrast od 700:1, osvetljenje od 300 cd/m2, maksimalnu rezoluciju od 1680 x 1050 piksela, ugao vidljivosti od 170° vertikalno i 160° horizontalno, brzinu odziva od 5ms (siva-siva) kao i frekvenciju osvežavanja od 31-81kHz horizontalno i 56-75Hz vertikalno. SyncMaster 225MW poseduje i ugrađene Dolby zvučnike, HDMI Composite, S-video, Componentni i SCART priključak, PAL Tuner i kompatibilan je sa HDTV standardom. SyncMaster 225MW je dostupan u crnoj boji i dolazi sa tri godine garancije.

Nista drugo od ponude od 200 modela monitora... samo to i isti sa vecim dijagonalama

Poslednja izmena:
MONITOR SAMSUNG 22" SyncMaster TFT 225MW TV TUNER :

SyncMaster 255MW je 22“ wide digitalni i analogni TFT-LCD TV monitor koji nudi oštar tekst i žive boje. Ekran nudi visoki kontrast od 700:1, osvetljenje od 300 cd/m2, maksimalnu rezoluciju od 1680 x 1050 piksela, ugao vidljivosti od 170° vertikalno i 160° horizontalno, brzinu odziva od 5ms (siva-siva) kao i frekvenciju osvežavanja od 31-81kHz horizontalno i 56-75Hz vertikalno. SyncMaster 225MW poseduje i ugrađene Dolby zvučnike, HDMI Composite, S-video, Componentni i SCART priključak, PAL Tuner i kompatibilan je sa HDTV standardom. SyncMaster 225MW je dostupan u crnoj boji i dolazi sa tri godine garancije.

Nista drugo od ponude od 200 modela monitora... samo to i isti sa vecim dijagonalama

Super je monitor ali nismo se razumeli, koji NAJJEFTINIJI monitor moze da posluzi i za prikljucenje SP3, znaci nesto iz low klase od ovih monitora od 13-15.k dinara a da moze preko kabla HD (sp3) to DVI (monitor) da pokaze sliku sa PS3.

Nismo se razumeli... ja sam mislio da trazis monitor sa vec ugradjenim konektorom...

Mislim da ti bilo koji monitor u principu zavrsava posao sve dok je 4:3...

PS: Tesko ces naci monitor sa DVI za te pare... posebno zato sto se od skora DVI oporezuje posebno pa su samim tim i skuplji...

Ne znam sta da ti preporucim... a imam 20-tak razlicitih monitora oko mene u firmi... bas je tesko naci nesto ok za te pare

Nismo se razumeli... ja sam mislio da trazis monitor sa vec ugradjenim konektorom...

Mislim da ti bilo koji monitor u principu zavrsava posao sve dok je 4:3...

PS: Tesko ces naci monitor sa DVI za te pare... posebno zato sto se od skora DVI oporezuje posebno pa su samim tim i skuplji...

Ne znam sta da ti preporucim... a imam 20-tak razlicitih monitora oko mene u firmi... bas je tesko naci nesto ok za te pare

Vidi monitor koji sada imam (Sony SDM E96D) ima DVI i 4:3 je, medjutim na njega SP3 ne moze da se prikljuci jer nije 16:9. Znaci treba mi neki najjeftiniji monitor od 20'' sa DVI i 16:9 odnosom slike. To zavrsava posao.

Vrh Dno