Šta je novo?

Koji monitor dobro skalira?

ilija

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2007
Poena
319
U ovom opstem haosu od ponude lcd-a potrebno mi je da izaberem neku 17"-icu ili 19"-icu(sto jeftinije naravno) koji dobro skalira rezolucije,ovo se pogotovo odnosi na neke nize rezolucije od native jer ce mu prvenstvena namena biti gaming sa low-end kartama.Koliko ce se izgubiti na kvalitetu u odnosu na CRT?
Koji su vasi predlozi za do 200 evra?

znas kako ja imam philips 190s 19" platio sam oko 14000,rezolucija je 1280x1024,ali posto mi je graficka stara,igrice igram na 1024x768 a ove najnovije neke (koje mi jos rade:)) igram na i manjim...slika je jedino mutnija,mada to meni toliko ne upada u oko,niti se uzbudjujem...po meni slika na lcdu je losija od crta,ali ima prednosti-monitor je mnogo manji,zracenje zanemarljivo...

Hvala.Da li zaista ima ocigledne razlike izmedju d-sub i dvi monitora u nizim rezolucijama?

1 od razloga sto sam kupio samsung 223bw je pored cene narafski i extra skaliranje bas zbog igrarija sa losijom gpu karticom u niskim rezolucijama
video sam lg 17", 20", viewsonic 17", 19", samsung 19", 20", 22", benq 22" i po meni ladno ovaj 21.6" 223bw ima najace skaliranje
jeste skuplji je od 200e al vredi svaki e

Poslednja izmena:
Vrh Dno