Swiper je napisao(la):Znam da je ova tema sto puta prezvakana ali je bilo toliko razlichitih odgovora da ne mogu da razaznam sta je dobro a sta ne... dakle, koji je best buy za 150e??? Samsung neki ili LG ??? ili neki treci ?
notax je napisao(la):...
Hyndai Q790
Swiper je napisao(la):ne znam da li ima u nisu da se kupi Hyndai ... nesto nisam bas video... a LG ima.. samo koji model je za pohvalu ?![]()
kUdtiHaEX je napisao(la):notax je napisao(la):...
Hyndai Q790
Ovo je dobar monitor za te pare. I ja bih kupio pre njega nego neki Samsung.
Specifikacije:
[code:1]Q790 Hyundai monitors ImageQuest 17'' 97kHz TCO95 Silver
Nr.: 3121
Hyundai Q790
[/code:1]
bancho je napisao(la):...
pa i ovde je znaci samsung cevka, on je verovatno slican sa 757dfx
nego nesto mi se ne uklapa oko ove Rec. Resolution - 1280 x 1024 @ 104 Hz, kako se radi o 97kHz-nom monitoru znaci 97000/1024=94,72 to bi bio njegov terijski maksimum osvezavanja u toj rezoluciji
a jel si video datum na testu?Swiper je napisao(la):uf poludecu vise...citao sam neke testove ovde na benchu i tu je ishvaljen samsung 757 DFX ... bas sam u dilemi... jedni kazu samsung a drugi "ne samsung" ....
Swiper je napisao(la):a koji je malo jeftiniji monitor od LG-a dobar?? do 150 evra
Najbolje bi bilo da glasamo. Ja glasam za Samsung :mrgreen:Swiper je napisao(la):uf poludecu vise...citao sam neke testove ovde na benchu i tu je ishvaljen samsung 757 DFX ... bas sam u dilemi... jedni kazu samsung a drugi "ne samsung" ....
bancho je napisao(la):jeftiniji je f700b ali njemu je max rezolucija 1280x1024 pa ti on nije neko resenje, za tu cenu je najbolji hyundai pa makar se malo pomucio da ga prebacis do Nisa, ako ga tamo nema. A jesi razmislajo o nekoj jeftinijoj 19ici recimo neki liteON
@notax
verovatno je bila 19ica ipak su te frekvencije mnogo cak i za najjace 17ice
Swiper je napisao(la):...
pomucicu se ja da prebacim do nisa ali sta ako monitor nesto ne bude radio pa treba da se mlatim do bgd recimo da ga popravljam ili tome slichno... ipak sam za bvarijantu da uzmem nesto dobor ali da ima u Nisu... Hyndai Q790 nema u NIsu kao ni viewsonic... znaci ostaje mi dilema koji lg ili samsung do 150 evra...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari