Šta je novo?

Koji model grafičke?

ATI`

Slavan
Učlanjen(a)
15.04.2006
Poena
435
Ide zima, nema toliko vijanja po planinama pa odlučih da uzmem neku grafiku da se malo igram nisam odavno. Sa brzinama grafičkih sam upoznat samo me intresuje koji model konkretno od 470 ili 1060 u zavisnosti za koju se odlučim? :)

Mrzim forumsku prepisku preko telefona, obrisah sebi post. Lično imam Sapphire model nitro+, i sem dvogodišnje zamerke nemam zamerki.

U pravu si, barem prema Winwinu. Moraću videti sa Mađarom preko koga sam kupio, pošto mi je on napomenuo da je 2 godine samo.

Odlučih se za rx470 ipak ko zna koliko će me držati želja za igranjem. :) Je li to ova MSI RX 470 GAMING X 4G?

Poslednja izmena:
Predomislih se u vezi grafičke pošto je GIGABYTE GTX1060 6GB DDR5 GV-N1060WF2OC-6GD 50e skuplja od rx470. Ima li neko WindForce model i kakva su iskustva? :)

Mislio je da li planiras da tu graficku kartu koristis na duze staze, godinu, dve, tri..ili planiras nakon par meseci da je menjas. Ako ides na duze staze, isplati se dati vise novca za vise vRama, ako planiras da je prodas recimo na prolece-leto, onda ne moras da se izlazes dodatnom trosku.

Nazad
Vrh Dno