Šta je novo?

Koji mobilni ...

Grobar

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
...telefon omogućava upisivanje više brojeva pod svakim imenom (npr. drugi broj, email adresa, adresa stana i sl.) ?

Znam da to može kod Sony CMD-J5 ali da li to može neka Nokia ili neki drugi?

Micubisi mars :) i Erikson T65... mislim da i T39 isto ima tu opciju...

Velja je napisao(la):

Kad smo već kod njega, moje dve drugarice imaju dotični telefon i kod obe se javlja isti problem. Povremeno (jednom u dva-tri dana) se telefon isključi sam od sebe. Ne postoji mogućnost da se dugme slučajno pritisne u torbi jer je tastatura zaključana. Naravno, telefon se može posle toga najnormalnije uključiti i sve radi OK. Ima li neko ideju šta je u pitanju?

Za šta? Za savetctp;

Ma jok , da mu prodas :D

Uf mnogo su skupi ti modeli Nokia i Eriksona koji imaju tu mogućnost...

Suzio sam izbor na tri modela pa mi treba pomoć onih koji su imali prilike da ih koriste.
Da li bi neko mogao u kratkim crtama da iznese prednosti i mane sledeća tri modela?
1.Nokia 3330
2.Nokia 3310
3.Sony CMD-J5

A možda i neki dobar predlog u tom cenovnom rangu?

Grobar je napisao(la):

Koristim duze vreme. Zadovoljan. Kupi slobodno. Mozad bolje 3310 zbog memorije.

Sony jeste Sony, ali mislim da im poslednja serija telefona i nije nesto:(

E, da, Z5 podrzava direktorijume...

Grobar je napisao(la):
...telefon omogućava upisivanje više brojeva pod svakim imenom (npr. drugi broj, email adresa, adresa stana i sl.) ?

Znam da to može kod Sony CMD-J5 ali da li to može neka Nokia ili neki drugi?

6150

Siemens SL45.......i to preko nekoliko hiljada.....koliko stane u 32 MB:D

Grobar je napisao(la):
Uf mnogo su skupi ti modeli Nokia i Eriksona koji imaju tu mogućnost...

Suzio sam izbor na tri modela pa mi treba pomoć onih koji su imali prilike da ih koriste.
Da li bi neko mogao u kratkim crtama da iznese prednosti i mane sledeća tri modela?
1.Nokia 3330
2.Nokia 3310
3.Sony CMD-J5

A možda i neki dobar predlog u tom cenovnom rangu?

Po mogucnostima Sony je definitivno najbolji telefon u tom cenovnom rangu, pogotovu ako ti je bitno da imas sto vise mesta za upisivanje brojeva telefona, Sony ih ima 500 x 5 (3 numericke i 2 alfanumericke vrednosti), a Nokia ih ima "samo" 100 (nekome je i ovo previse) neracunajuci memoriju na SIM kartici.
Ono sto i mene interesuje je kako se Sony pokazao u eksploataciji, da li se kvari i koliko su ozbiljni (cenovno) ti kvarovi? Zasto uz telefon svi nude i dodatnu bateriju, da li je dodatna istih karakteristika ili je veca i jaca jer osnovna ne zadovoljava svojim kapacitetom potrebe telefona (trajanje manje od 3 dana?!?)?

P.S. Sto se tice Micubisi mars modela izgleda da im je gasenje standardna boljka.

Pozdrav

Ja koristim mars vec duze vreme i evo mojih iskustva
Telefon se gasio i glavio kad je bila postavljena osnovna shema menija sa peperuge, kad sam promenio u urban ono sa dve zgrade telefon radi ok. Veoma cudno.
Sto se tice druge prijema signala ovo je jedan od naboljih telefona. Ovo vam kazem od licnih iskustva sa obzirom da veci deo dana prolazim u jednom podrumom trgovskog centra gdje gsm signal je veoma slab. Samo na jedno mesto telefon dobije malo signala ali retko koji telefon moze da obavi razgovor. Tu siemens s25 i mars imaju priliku da se pokaze sa svojim komunikaciskih sposobnosti. Baterija je ok mada ne i odlicna. Traje 2-3 dana. Jedna stvar koju sam video kod marsa zasad nema na nijednog drugog telefona kako sto ja znam. Pamti duzinu poslednih 10 razgovora( i outgoing i incoming). Isto ima i brojac vremena u svoju mrezu, drugu nacionalnu mobilnu mrezu i brojac vremena u roamingu. isto tako nisam video ni ovu funkciju kod konkurenciju. Kad bi Trium otklonio kvarove kod njihovih telefona ovo bi mogao da bude sasvim ozbiljan telefon.

;)

Koja Nokia može da se poveže sa računarom?

Grobar je napisao(la):
Koja Nokia može da se poveže sa računarom?
? Pa svaka ako imas kabl , ili preko infrared porta... ?

t39, t65, t68, t66, r520(fenomenalan telefon), r380!

Pa biraj!

Vrh Dno