a sad da pomognem pokretachu topica

MPx200 - odlichan telefon,ja ga posedujem, nemam nijednu zamerku, ako se pokvari,ili se zabaguje vrlo lako se telefon flashuje bez kablova,i vrati se u pochetno stanje. Kolor ekran je sigurno najbolji od svih pomenutih telefona, daleko nadmashuje nokiu 6600 i ostale modele, mp3 player mu je dobar, ali nema standarni ulaz za slushke,vec ima onaj manji, te morash posebno da dokupish slushalice,koje su nekih 15ak eura po netu (original motoroline za ovaj telefon). U samom telefonu je Microsoft Smartphone 2002 sistem, koji moze da se fleshuje na verziju 2003. Telefon nema bluetooth, nema edge,cena ne znam koja mu je sad, pogledaj na
www.mobilnisvet.com
-MPx220 - poboljshani model, ima Windows Mobile for Smartphones 2003, ima bluetooth, malo je manjih dimenzija i lakshi koji gram,ali trenutno dosta skuplji od MPx200 modela.Ekran kazu da je malo poboljshan (ne znam gde ce bolje od MPx200

, a ima i poboljshani windows media player u sebi,i kako kazu poboljshana je reprodukcija audio i video fajlova
-6230 - nema nikakav os u sebi, ekran je dobar,ali malih dimenzija, ima slot za mmc kartice, ima mp3 player,ali ne znam kakav, ja bih lichno pre uzeo k700,ako neces neki telefon sa operativnim sistemom, cena sada je oko 300 eura,mozda chak i nizhe,nisam upucen,ima edge,ali ne znam kolko se to moze iskoristiti u nashim uslovima

-6260 - nema ga josh u prodaji, kad se pojavi bice oko 500 eura pochetna cena sigurno, ne znam nishta o ovom telefonu

-sharp gx30 400 eura,po meni chisto bacanje para,osim ako ne kupujesh telefon samo da pokazhesh da si baja
-siemense zaobidji u shirokom luku, moj savet
i shto kaze bane, smartphone je sistem za ms telefone, dok nokie imaju symbian,nemojte to meshati