Šta je novo?

Koji mobilni do 125€

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Molim za pomoc, i na koje parametre treba obratiti paznju.Hvala.

Ima dobrih telefona za tu cenu. Bar napisi sta ti je prioritet kod mobilnog pa cemo onda dalje.

do tih para po meni erikson t20e ....
ima litijum jonsku bateriju koja drzi oko 6 dana, imenik sa 200 telefona, ... jedino mu zameram mali ekran...

Mogu Ti preporuciti Siemens C45. Mali telefon sa puno opcija, jedino su tastaturu mogli bolje odratiti, ali se moze navici ako Ti prsti nisu veliki :)
Ako Te jos nesto interesuje u vezi njega pitaj.

Mislim da bi ok kupovina bila 3310
Za razliku od prva dva predloga i veliki ekran i odlicno odradjena taststura, baterija kao akumulator drzi...
Ajd...

ali je fon kao igracka...

TazDeVil je napisao(la):
Da ali je lak za upotrebu, jednostavan ali jako funkcionalan...
boom FX ctp;
Dosta je funkcionalan jedino što nema ni kalkulator ni konverter valuta FX boom

Joker je napisao(la):
Dosta je funkcionalan jedino što nema ni kalkulator ni konverter valuta FX boom

Onda je moj 3310 neko specijalo izdanje ili sta ???
Ima kalkulator !!!
boom FX ctp;

paj' sad

I dalje superiorni za tu cenu Erikson t20 i nokia 3310
Ja licno ocima ne mogu da vidim eriksonov stari software te stoga preporuka nokiji koja IMA i kalkulator i konverter :p

eh sada pitanje je da li ti je to malo staro ja svoju nokiju 3310 imam nekih 1 ipo..

Nokia 3310

Definitvno predlazem Nokiju 3310. Stvarno je odlican telefon: super ekran i tastatura, ogroman izbor zvona, solidna baterija, super-jednostavan user-friendly software (iako jednostavan, ima sve sto je potrebno za 90% korisnika), snazna vibracija, kompaktan dizajn, simpaticne igrice...

[mozda ne bi bilo lose dodati jos 15-20 eVra, i kupiti Nokiju 3330: ima sve sto i 3310 plus 100 mesta u internom imeniku, dodatnu igricu, wap...]

TazDeVil je napisao(la):
Onda je moj 3310 neko specijalo izdanje ili sta ???
Ima kalkulator !!!
boom FX ctp;
3310 naravno da ima :) mislio sam da si to rekao za C45

Ja bih ti ipak preporucio Siemens C45. Noviji telfon od svih ovde pomenutih. Inace poslednji koji su se pojavili, nasi oznacavaju sa C45i, imaji i kalkulator i konvertor valuta.
Lepo odes u radnju, pitas da ti daju Siemens C45i, Nokiju 3310, i Ericsson T20e i onda vidis sam uzivo sta ti najvise odgovara.
Javi sta si uradio.

Nokia 7110, 150Eur, za te pare najbolje sto mozes naci na trzistu...Veruj mi, pored njega su svi pomenuti telefoni igracke.

Dodaj malo i dobij mnogo :)

Pozdrav, Cale

Cale je napisao(la):
Nokia 7110, 150Eur, za te pare najbolje sto mozes naci na trzistu...Veruj mi, pored njega su svi pomenuti telefoni igracke.

Dodaj malo i dobij mnogo :)

Pozdrav, Cale
Puno je to para za 7110, najbolje ti uzmi nov telefon.

Zasto niko netje da mi odgovori na pitanje?
A ono glasi: DA LI JE ISTINA DA NOKIA 3310 IMA FABRICKU GRESKU I DA CE POSLE MESEC DANA MORATI NA OPRAVKU?
AKO NE ZASTO JA NOKIU 3310 NAJVISE VIDJAM PO SERVISIMA?

kUdtiHaEX je napisao(la):
Zasto niko netje da mi odgovori na pitanje?
A ono glasi: DA LI JE ISTINA DA NOKIA 3310 IMA FABRICKU GRESKU I DA CE POSLE MESEC DANA MORATI NA OPRAVKU?
AKO NE ZASTO JA NOKIU 3310 NAJVISE VIDJAM PO SERVISIMA?

Nije istina! Ja sam 3310 intenzivno koristio godinu i po dana, a sada je i dalje bez ikakvih problema koristi moja majka...

Zasto je najvise vidjas po servisima? Pa, verovatno zato sto je najcesci telefon...

[evo mali primer: pre godinu dana sam isao u Austriju kecom - da, Zastavom 101! - Dok sam bio tamo, primetio sam cudnu stvar: nisam video na auto-putu NIJEDNOG pokvarenog keca, a video sam nekoliko pokvarenih Mercedesa, BMWa i sl... E, sad, da li to znaci da je kec bolji od tih automobila? Ili samo statistika cini svoje? Ja mislim da je ovo drugo...]

Uzgred, sta radis toliko vremena u servisima? :confused:

Joker je napisao(la):
Puno je to para za 7110, najbolje ti uzmi nov telefon.

Pa ja i pricam o novom telefonu, kupio sam ga pre tri dana i srecan sam do neba i natrag. Na nokia siteu daju dzabe i FoneSync program (pravi, komercijalni, odlicno uradjen) za 7110, sa podrskom za kabl i IR, koji odlicno radi pod XPom i bey problema u njemu mozes voditi evidenciju obaveza, to-do -ova i kompletnu pricu sa imenikom i kontaktima. Sjajno!

Pozdrav, Cale

ZoNi je napisao(la):
Nije istina! Ja sam 3310 intenzivno koristio godinu i po dana, a sada je i dalje bez ikakvih problema koristi moja majka...

Zasto je najvise vidjas po servisima? Pa, verovatno zato sto je najcesci telefon...

[evo mali primer: pre godinu dana sam isao u Austriju kecom - da, Zastavom 101! - Dok sam bio tamo, primetio sam cudnu stvar: nisam video na auto-putu NIJEDNOG pokvarenog keca, a video sam nekoliko pokvarenih Mercedesa, BMWa i sl... E, sad, da li to znaci da je kec bolji od tih automobila? Ili samo statistika cini svoje? Ja mislim da je ovo drugo...]

Uzgred, sta radis toliko vremena u servisima? :confused:

Dobro ti je poredjenje, Nokia 3310 ~~ Zastava 101, sve ostalo ~~ Mercedes, BMW....
Slazem se sa tom konstatacijom jer su nokije 3xxx voistinu felericni telefoni, pogotovu 33xx. Zato su i servisi toliko puni tih telefona, pa cak i ovde u svedskoj (drze rekord u reklamaciji).
Naravno, ima dosta primeraka koji ce da ti sljakaju vise nego perfektno, ali ipak nikad ne mozes da znas kakav ces primerak da dobijes.
borab, ako se odlucis da kupis nokiju, kupi bilo koji model osim 3xxx i 83xx jer su te serije dosta nabrukane i telefoni su se pokazali kao nesigurna investicija (pogotovu u zemlji gde reklamacija, servisi, podrska itd. vrlo slabo i sumnjivo funkcionise)

Pozdrav

Artz je napisao(la):
Ja bih ti ipak preporucio Siemens C45. Noviji telfon od svih ovde pomenutih. Inace poslednji koji su se pojavili, nasi oznacavaju sa C45i, imaji i kalkulator i konvertor valuta.
Lepo odes u radnju, pitas da ti daju Siemens C45i, Nokiju 3310, i Ericsson T20e i onda vidis sam uzivo sta ti najvise odgovara.
Javi sta si uradio.

Taj C45i je izgleda isto sto i C45 samo noviji software. Evo ja sam skinuo ver. 0.8 i (mislim) 1.3 i kao sto sam cuo tu su vec ubacili i kalkulator.
Inace i C45 ima velik displej za njegovu velicinu (5x15 red/karakt. u odnosu na 3310 koji ima 5x13).

borab je napisao(la):
Molim za pomoc, i na koje parametre treba obratiti paznju.Hvala.

Ako ti treba salonski telefon - Sony j6, ako ne Ericsson t20e, ili ako ti je bas stalo Nokia 3310

petri je napisao(la):
Dobro ti je poredjenje, Nokia 3310 ~~ Zastava 101, sve ostalo ~~ Mercedes, BMW....
Slazem se sa tom konstatacijom jer su nokije 3xxx voistinu felericni telefoni, pogotovu 33xx. Zato su i servisi toliko puni tih telefona, pa cak i ovde u svedskoj (drze rekord u reklamaciji).
Naravno, ima dosta primeraka koji ce da ti sljakaju vise nego perfektno, ali ipak nikad ne mozes da znas kakav ces primerak da dobijes.
borab, ako se odlucis da kupis nokiju, kupi bilo koji model osim 3xxx i 83xx jer su te serije dosta nabrukane i telefoni su se pokazali kao nesigurna investicija (pogotovu u zemlji gde reklamacija, servisi, podrska itd. vrlo slabo i sumnjivo funkcionise)

Pozdrav
Slazem se...ja nikad ne mogu da vidim sta je ispod "haube"...tako nikad nisam siguran sta cu dobiti...

Nazad
Vrh Dno