Šta je novo?

Koji mob. do 80€?

Dekara

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2003
Poena
649
Telefon ce se koristiti ISKLJUCIVO za razgovor(par minuta dnevno) i nista vise, tako da su jedini zahtevi: trajanje baterije(4-5 dana je ok), prijem signala i da software ne brljavi.
U obzir dolazi iskljucivo NOV tel.
Malo sam pogledao karakteristike i ovaj se T290i mi deluje sasvim korektno za cenu ~60€, samo me interesuje da li se i dalje desava ispadanje jeftinih SE telefona iz mreze(imao sam T300:mad:)?
U obzir dolaze i Nokie 3510i i 3120 kao i ovi siemensi iz A serije, mozda c65?

Unapred Hvala!

Jeste da je stara, ali Nokia 3510i. Baterija traje oko 5-7 dana bez gašenja. Softver ne brljavi i radi brzo. Imaš i srpski jezik (ako te ne zbunjuje), sve je ispisano velikim slovima i pregledno. Kupio sam ga kevi i odlično je služi. Još jedna prednost je udobna tastatura.

Dekara je napisao(la):
Telefon ce se koristiti ISKLJUCIVO za razgovor(par minuta dnevno) i nista vise, tako da su jedini zahtevi: trajanje baterije(4-5 dana je ok), prijem signala i da software ne brljavi.
Malo sam pogledao karakteristike i ovaj se T290i mi deluje sasvim korektno za cenu ~60€, samo me interesuje da li se i dalje desava ispadanje jeftinih SE telefona iz mreze(imao sam T300:mad:)?

Unapred Hvala!

Ja sam skoro gledao telefone, drugar hteo da kupi pa pitao za savet, i koliko sam primetio za 80-tak evra bih uzeo (preporucio) SE J300. Mozda izgleda malo "zenski"...
Inace, imao sam T300 vise od godinu dana, i nije mi se desavalo ispadanje iz mreze!? Bukvalno se par puta za taj period sam od sebe iskljucio i to je to.
Ja licno bih pre uzeo bilo koji SE umesto Siemensa.
Nokia 3510i je (bio) jako dobar telefon, robustan, ali ga je malo pregazilo vreme, pa stoga nisam siguran da bi ono sto bi kupio bilo zaista novo, imaj to u vidu...

imam trenutno T230 (prethodnik T290 koji skoro identicno izgleda i ponasa se u radu) - kad sam ga uzeo bio mi je dobar - sad mi je extra dosadio... baterija moze da traje i do 7 dana na standby-u, mreza je manje vise dobra (ne hvata kad sam u liftu i slicne situacije), spor za kucanje duzih SMS-a (koji ti izgleda nece trebati ;) ) i tako to...

Dekara je napisao(la):

Unapred Hvala!

Motorola V180 - 70 evra. Telefon je na preklop. Baterija sa navedenim vremenom pricanja ce trajati minimum 7 dana. Provereno... Svaka preporuka...

V180, bez konkurencije za taj novac. Prevazilazi tvoje potrebe, a i mnogo mnogo je lepši i upotrebljiviji aparat od ovih drugih koje ti preporučuju.

Ova motorola deluje interesantno, osnovne funkcije+65k ekran+ok baterija :smash:
Hvala svima na odgovorima

p.s. Tel. naravno, nije za mene...

Vrh Dno