jel to lefthand verzija?
razer copperhead, logitech g5
Vodicju se mislju da nisi noob i da si ovo rekao iz zezanja....u protivnom😀:d:wall:najbolje bi bilo da unapredis reflekse malo, mis ti i nece tolko pomoci 😉
I sam si se uverio kad sam ti dao Rareza,razlika u samom radu je prilicno vidljiva.Da postace hiton ako koristi pro misha. Dajte bre danas i 400dpi vrshi posao kod pro gamera.
I sam si se uverio kad sam ti dao Rareza,razlika u samom radu je prilicno vidljiva.
Jedina igra za koju [ako nameravas da je igras ozbiljno] ti treba odlican mish je Counter Strike,u protivnom nema potrebe uzimati pro mish😉
BTW copperhead je bruka mish,nema sanse da ti se necje svideti mish😉Care, moj si fan, odmah si znao cemu ce da sluzi, CS:Source ... 😉 igram igru vec par god. i btw pozajmio sam od ortaka g5 na par dana, sta reci osim da kada snipujes (pritom pravis trzaj za one koji ne znaju) ne moze da ti pobegne pa bog. Mogu samo da zamislim kako ce biti kad stigne malisa koji nije toliko heavy i ne moras celu ruku da drzis na njemu (samo prstice😀)
Jedina igra za koju [ako nameravas da je igras ozbiljno] ti treba odlican mish je Counter Strike,u protivnom nema potrebe uzimati pro mish😉
Tako je,moja topla preporuka je da uzmes KGB e-sports podlogu[cena joj je oko 5-7e],ne moram da ti pisem gde ima da se kupi,logicno je😀,imam je vecj godinu i kusur(first sample😀 ) i najbolja mi je,thunder 8 sam poslao na policu zbog nje 😀Pa i nije baš tako. Ima razlike i u battlefieldu recimo i u još pojedinim igrama. Nego nadam se da nisi poručio u execentru po 80e 😉 Takodje dobar miš bez dobre podloge je samo pola dobroga:d
Pa i nije baš tako. Ima razlike i u battlefieldu recimo i u još pojedinim igrama. Nego nadam se da nisi poručio u execentru po 80e 😉 Takodje dobar miš bez dobre podloge je samo pola dobroga:d
Baci predlog na pm za kupovinu osim ako nije iz 024 area 😉
Sta G5?Logitech G5
Sta G5?
Pa naravno da nije ,nema veze s mozgom😀Jel si siguran da je kvalitet isti, nisam bas ubedjen...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari