CH je opaka zmija, izuzetan mish, ja ga koristim... Neces nimalo zazaliti sto si ga porucio.... Ako vec nisi, vidi i Razer Lachesis, brooka od misha, nisam ga koristio, ali osecam da ce to biti moj sledeci mish... Izjave da je A5, A4, A7 i Axyz istog kvaliteta kao Razer necu da komentarisem, bez uvrede, nije tako...
Neko je pitao kakav je G9... Ja sam qpio g9 burazeru za rodjendan pre jedno nedelju- dve, i on je izuzetno zadovoljan, ne odvaja se od nega i vishe mu se svidja nego CH koji je do skoro koristio... Mish je odlican zaista, posebno skrol tockic... E sad, ko je levoruk moze odmah da zaboravi na njega, osim ako ne drzi mish desnom rukom... G9 mi se svidja jer je totalno razlicitog oblika od mx500, 510, 518, g5 itd koji mi nije odgovarao (zato sam svojevremeno i zamenio mx510 za sada vec matori Razer DiamondBack, jer posle maratonskog igranja Diabla od desetak i vishe sati recimo, pocinje da boli ruka sa mx500 dok sa Razerom ne). E sad g9 nije jos prosao test kod mene ali smatram da ne bi trebalo da izaziva taj bol kao mx500 serija, jer je jako prijatniji za rad... o kvalitetu izrade i samog senzora necu da pisem, odlican je... g9 je izuzetan sve u svemu, mada kad bih qpovao misha iz te klase pre bih uzeo lachesis... to je vec moje subjektivno mishljenje...