Šta je novo?

Koji mis kupiti od ovih?

Popudopulus

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2007
Poena
305
Potreban mi je kvalitetan mis za igranje pucacina online, dobio sam par saveta koje miseve da kupim i sad sam u dilemi. Misa bih platio najvise 2000 dinara, ako imate neki predlog za neki bolji u tom cenovnom rangu, predlozite!
A4 X-750BF
Genius ERGO 525
Genius Laser Navigator 535

posedujem genius ergo 525 i radi sjajno
ako se odlucis za njega vidi da uzmes i steel pad pa ce te umesto 16.5e izaci 17.5e komplet :)

A4Tech који си навео или Point Of View A1600 (има га и у огласима)

Mudro zborish ;) , i ja mislim da je bas taj Point of View u oglasima odlicna kupovina :) No iskreno govoreci ja se potpuno slazem sa Seth-om tj za jeftiniju i solidnu varijantu gaming misha ja bih takodje birao izmedju nekog A4Tech iz serije x-7... i pomenutog Point of View misonje... A ako ti se kojim slucajem poveca budzet (novogodisnji praznici pa mozda i padne neki cash :banana: ) toplo preporucujem Razer DeathAdder koji kuci koristim i koji je zaista extra ili Logitech G5 koji sam imao prilike da koristim neko vreme (imas i njega u oglasima :D ) i koji je takodje odlican mish.

Imam x7 - dobar mis za te pare
meni nije bas idealan zato sto je manji nego sto sam navikao ali ima vremena prilagodicu se :)

Hvala svima na preporukama!!!!!
Danas sam okretao telefone gomile firmi i raspitivao se za cene i da li imaju gore pomenute modele, uglavnom sam dobijao odgovore: nemamo na lageru, glavni distributer ih takodje nema. A odgovori kod onih koji ih imaju na lageru su: imamo, cena vam je ta i ta..., a cena je visa za 7-8 eura nego kod ovih sto ih trenutno nemaju. Rekli su mi da pricekam do sledece nedelje, kao tad ocekuju da im stigne roba!

A Trust 4600 ?

A4tech x750 je najobicniji krsh... klik nereaguje kad treba... i nikako nemogu da mu nadjem pravi sensitivity u igrama... jedina svetla strana je sto mi odgovara njegov oblik... ja mislim da je bolje uzeti logitech rx1000... sa svojih 1000dpi sigurno je bolji nego ova dva na 2000dpi... jer je logitech uvek bolji i kvalitetniji od geniusa a narochito od a4tech-a...

Genius ERGO 525 - koristim ga u firmi nekoliko dana. Odlicno radi, bar za sada. Ima brzu promenu rezolucije, 4d scrool, "klackalicu" sa leve strane. Jako udoban mis za ljude sa velikom sakom.

Genius ERGO 525 - koristim ga u firmi nekoliko dana. Odlicno radi, bar za sada. Ima brzu promenu rezolucije, 4d scrool, "klackalicu" sa leve strane. Jako udoban mis za ljude sa velikom sakom.

Hvala, kupio sam ovaj A4 Tech x-755 FS, trenutno ga isprobavam, ima jako zanimljive dugmice, ne deluje lose!

Papadopulose, posto bih i ja kupio taj mis, interesuje me kako se pokazuje i da li je laserski ili opticki, posto na razlicitim mestima pise razlicito.

Poslednja izmena:
Papadopulose, posto bih i ja kupio taj mis, interesuje me kako se pokazuje i da li je laserski ili opticki, posto na razlicitim mestima pise razlicito.

Mislim da je opticki, nisam imao prilike da vidim laserski uzivo (najveci propust je sto nigde ne pise, ni na oficijalnom sajtu, niti na kutiji koju sam dobio). Na ovom sija crvena lampica odozdo, ali je manja i uvucenija nego na mom prethodnom misu.
Preporucio bih ti ovog misa, testirao sam ga u nekoliko igrica, odlicno se ponasa, cak sam namerno cimao brzo levo-desno, nije mu se uopste desilo da preskace i to na razlicitim povrsinama, cak su neke povrsine imale jak odsjaj. Zgodan je za ruku, mnogo mi se svidja sto ima onih 5 dugmica sa strane, pogotovo ono narandzasto u sredini, jako je funkcionalno! Tockic je malo veci, tj vise je izbacen na gore i ima lak hod i naravno ima i horizontalno pomeranje.
Ukratko, za "male pare" dobijas mnogo, kupi ga, neces pogresiti!!! ;)

Mislim da je opticki, nisam imao prilike da vidim laserski uzivo (najveci propust je sto nigde ne pise, ni na oficijalnom sajtu, niti na kutiji koju sam dobio). Na ovom sija crvena lampica odozdo, ali je manja i uvucenija nego na mom prethodnom misu.
Preporucio bih ti ovog misa, testirao sam ga u nekoliko igrica, odlicno se ponasa, cak sam namerno cimao brzo levo-desno, nije mu se uopste desilo da preskace i to na razlicitim povrsinama, cak su neke povrsine imale jak odsjaj. Zgodan je za ruku, mnogo mi se svidja sto ima onih 5 dugmica sa strane, pogotovo ono narandzasto u sredini, jako je funkcionalno! Tockic je malo veci, tj vise je izbacen na gore i ima lak hod i naravno ima i horizontalno pomeranje.
Ukratko, za "male pare" dobijas mnogo, kupi ga, neces pogresiti!!! ;)

Ok, hvala ti za ovo. Ja sam trazio isto x-750bf, ali nema ga NIGDE. Onda sam resio da probam sa ovim, posto point of view ima samo u BG-u, a ja sam iz Kraljeva, a studiram u Nisu, tako da bi bilo problema u slucaju da se mis nesto po*ebe, jer za reklamaciju bih morao da idem u BG, a to bi bili troskovi otprilike koliko i mis :) Tako sam se odlucio za ovaj, medjutim i njega sam jedva nasao u Nisu. Narucio sam ga i sutra bi trebalo da stigne. A sto se tice toga, da l je opt. ili laser, ja sam video od laserskih samo log. MX 1000, i kod njega u dubini ima mala crvena lampica, mnogo manja nego kod optickog, samo mi se cini da zrak koji baca nije vidljiv kao kod optickog, mada to o5 zavisi od talasne duzine lasera. Jos jednom hvala za mali review, jedini koji sam nasao o ovom misu, a da je od korisnika. Pozdrav i nadam se da ce nas dobro sluziti.

Da laser vam je to...

X-755fs
Mis sam kupio juce i probao sam ga kod cimera na komp-u.Meni komp stize u pon. (daj boze :d ).Mish extra lezi u ruci,malo je lagan ali to nije nikakav problem.Troklik je sklonjen u gornji levi ugao,tako da ako neko ne zeli da ga koristi-nece mu ni smetati.Inace ja licno sam bio protiv njega-ali mislim da je vrlo funkcionalan.
Sa leve strane imas jedan narandzasti button i jos 4 rasporedjena oko njega.Od tih 5 radila su samo 2 backward-forward(ostali "prorade" kad se instaliraju driveri koji dolaze sa mishem i kad im odredis funkciju).Mozda su malo nepristupacni jer su dosta nisko-skoro do stola . Scroll je po meni extra.Malo-jedva je izdignut u odnosu na ostale miseve,ima malo tezi hod zbog cega imas bolji osecaj i necujan je.Meni se bash svidja. :D Ispod njega postoji dugme koje menja rezoluciju od 400-800-1200-1600-2000 DPI.U svakom rezimu svetli na razlicit nacin : belo-zeleno-narandzasto-crveno i u 5-om rezimu treperi crveno-zuto. Vrlo interesanto i ne smeta! ,)

Sta drugo reci,precizan je,lep je,lepo lezi u ruci,sve radi tip-top.Exta mish za te pare!! :smoke:

X-755fs
Mis sam kupio juce i probao sam ga kod cimera na komp-u.Meni komp stize u pon. (daj boze :d ).Mish extra lezi u ruci,malo je lagan ali to nije nikakav problem.Troklik je sklonjen u gornji levi ugao,tako da ako neko ne zeli da ga koristi-nece mu ni smetati.Inace ja licno sam bio protiv njega-ali mislim da je vrlo funkcionalan.
Sa leve strane imas jedan narandzasti button i jos 4 rasporedjena oko njega.Od tih 5 radila su samo 2 backward-forward(ostali "prorade" kad se instaliraju driveri koji dolaze sa mishem i kad im odredis funkciju).Mozda su malo nepristupacni jer su dosta nisko-skoro do stola . Scroll je po meni extra.Malo-jedva je izdignut u odnosu na ostale miseve,ima malo tezi hod zbog cega imas bolji osecaj i necujan je.Meni se bash svidja. :D Ispod njega postoji dugme koje menja rezoluciju od 400-800-1200-1600-2000 DPI.U svakom rezimu svetli na razlicit nacin : belo-zeleno-narandzasto-crveno i u 5-om rezimu treperi crveno-zuto. Vrlo interesanto i ne smeta! ,)

Sta drugo reci,precizan je,lep je,lepo lezi u ruci,sve radi tip-top.Exta mish za te pare!! :smoke:

Imamo isto misljenje, jedino sto je malo lagan! Da li se kod tebe cuje da nesto lupka u misu kad ga malko protreses levo-desno? Kod mene se cuje kao da je ispao neki srafcic!

A4 X-750BF je EOL, njegov naslednik je A4 Tech X-755 FS. Telix/TNT konacno daje normalnu garanciju od 1 godine, ranije 7 dana.

Eh, lepo bi bilo da mu je i dostojan naslednik. To mislim samo zbog toga sto ovaj mis nije laserski kao 750BF, vec je ipak opticki :(

Imam ga vec 7-8 dana i sasvim je dobar, slozio bih se sa prethodnim komentarima, ali ipak nije laser... ***

Ja mislim da je cela serija X7 laserska, samo što X-750BF ima 2500 DPI, dok X-755FS ima "svega" 2000 DPI.Koliko vidim na A4Tech sajtu imaju sada model X-766FS koji ima ugrađeno hlađenje i grejanje :D

Ja mislim da je cela serija X7 laserska, samo što X-750BF ima 2500 DPI, dok X-755FS ima "svega" 2000 DPI.Koliko vidim na A4Tech sajtu imaju sada model X-766FS koji ima ugrađeno hlađenje i grejanje :D

Upravu si da X-766SF ima 2000 DPI, a X-755BF se prodaje u dve verzije od 2000 i 2500 DPI. Zato pazite pri kupovini, ako vam se ucini da je na jednom mestu jeftiniji nego na drugom, proverite i koliko DPI ima, jer im je razlika u ceni za oko 300-400 din!

X-766FS je nikad jaci mish, al nigde ga nema. Ja taj merkam, otkad sam ga video na sajtu. nikako da dodje u Srbiju. Ako ga neko mozda vidi neka javi. :D

Nazad
Vrh Dno