Šta je novo?

Laptop Koji laptop. Pomoc :)

Koji laptop kupiti?

iwcham

Čuven
Učlanjen(a)
29.04.2005
Poena
660
Pozz ljudi, koji laptop je bolji, i da li su cene dobre, ne razumem se nesto u laptopove.... Bitno je da baterija opasno drzi! Hvala drugari!
ili
ili da se ispruzim jos za

Nema razloga da uzimaš Huawei, prevelika je cena a ne znam da li ima ikakav kršten servis da pomogne ako šta krene po zlu. Lenovo Thinkpad laptopove, na drugu ruku, popravljaju mnogi.

Za bateriju ne možeš znati ako je polovan uređaj, zavisi koliko je "arčena." Isto tako, "opasno" držanje baterije je krajnje subjektivna stvar, moraš biti malo precizniji. :)

Ne bi uzimao koriscen laptop, baterija mi je mnogo vitna jer drzim online casove, oa mi treba da se pocupam i par sati ako nestane struja…
Ovo mi dodje extra kupivina, cena je mozda i suvise povoljna😅

ako ti je baterija bitan faktor zaboravi na polovnjake osim ako ti neko prodaje vakuum upakovan. Sve zavisi kakve prioritete imas manje vise performanse u ovom segmentu su ti slicne bonus placas izradu-ram-ssd-ekran-tastaturu-dizajn.

ja sam iz tog razloga uzeo mba m1 (po prvi put apple). Ali sto se tice baterije, ekrana, zvuka, tastature i samog rada za moje potrebe leti. Mozda realno ne vredi 1000e ali ne vredi ni dosta windows masina to sto nalepe kao cenu. Kako je apple znao intel masine da precenjuje ovaj mba je best buy za njihove standarde 😅

za sta ti uopste treba laptop mozda ce svi imati neki bolji predlog na umu kada uzmu u obzir za sta ces ga koristiti 😯

*taj iz zadnjeg post-a je odlican 😮

Ne bi uzimao koriscen laptop, baterija mi je mnogo vitna jer drzim online casove, oa mi treba da se pocupam i par sati ako nestane struja…
Ovo mi dodje extra kupivina, cena je mozda i suvise povoljna😅
Kupiš ovaj i uživaš 😀

Čovek kupuje laptop spram baterije, i to mu je jedina relevantna karakteristika.
Ona će da radi posao.

Onda treba da kupi što slabiju konfiguraciju. Celeron neki na primer.

Pa treba i Cpu da bude jak, Celeron ne radi posao nikako…. jer virtuelne ucionice nisu naivne uopste… Najverovatnije da cu ovaj da uzmem, samo jos jedna konsultacija…. Da li ovaj za 535e, ili ovaj za 600. Isti model, samo Amd i 8Gb rama umesto 16? Verovatno Intel, vise rama?

Vrh Dno