po koji put?!!
Pa sad izvini covece sto smaram....ali treba mi
mislio sam CM V8 ali se bojim da nece stati u kuciste
bio je 6 hiljada sad otprilike do te cene mi treba hvala
Za vodeno hladjenje sam totalni eukaliptus (da ne kazem mentol) i prema tome ne bih se upustao u to i rizik da nesto procuri....
Pa H50 i jeste za eukaliptuse :d. Nije uopste frka za montazu,i zatvoren je sistem. Znaci,nishta ti tu ne petljas,samo usrafis dve stvari i to je to...![]()
jel ti mozda imas to hladjenje?
Ima na Corsair-ovom sajtu detaljan video sa upustvom za instaliranje H50 sistema hladjenja. Sama montaza deluje relativno lako...
Mene interesuje da li tu posle nekog vremena mora da se menja tecnost? Ili dopunjuje? I ako treba, koliko je to skup i komplikovan zahvat?
Posto trenutno nema da se nadje kod nas neka od verzija Megahalems, zanima me kakava je ovaj Mega shadow ?
http://www.itsvet.com/proizvod/prolimatech-mega-shadow-lga-775-1156-1366/comp_comp_cooler/764/888
Moze neki link ka testu ?
Bobe, jesi razmišljao o Noctua NH-D14?
Kuler je po performansama nešto bolji od Megahalems-a/Megashadows-a ali imaj na umu da je i nešto skuplji.
Ovaj test što sam ti dao sam imao pri ruci, a mrzelo me da tražim direktno poredjenje izmedju ova dva kulera... Ali iz ovog test-a već možeš zaključiti, zašto je Noctua NH-D14, po performansama bolji uzbor.
TRUE i Megahalems imaju jako slične performanse, pri max broju obrataja, Megahalems daje za ~2 stepena niže temperature, dok pri nekom broju obrataja od ~1400RPM-a, imaju gotovo iste perfomanse. A Noctua NH-D14 u svakoj situaciji daje bolje performanse od TRUE kulera. ,)
Nego, jel ti imaš pravu potrebu za ovakvim monstrumima od kulera?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari