Šta je novo?

Hardver Koji kuler uzeti za 13700f

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

voki88

Slavan
Učlanjen(a)
08.11.2014
Poena
210
Moja oprema  
CPU & Cooler
I7 13700f & be quiet pure rock pro 3
Matična ploča
MSI B660M BAZOOKA
RAM
2X16gb DDR4 3200mhz kingston
GPU
Asus tuf rx 6800xt
Storage
1tb nv2 m.2 kingston,ssd 240 kingston,1tb toshiba
PSU
Cooler master 750w
Kućište
MS titan pro
Monitor
DELL G2724D 2K 165HZ Adaptive sync
Mobilni telefon
Samsung a55
Pristup internetu
  1. Optički internet
Razmisljam se za ova tri modela ili ako neko ima drugu preporuku
Noctua nh d15- 13000din
Be quiet pure rock pro 3- 7000din
Be quiet elite pro- 15000din

ID-COOLING FROZN A620 PRO SE ARGB

Thermalright modeli po 40-50e max, više nego dovoljno.
Recimo: Thermalright Peerless Assassin 120 na KP, oko 40e.

Thermalright Phantom Spirit 120
Vidim da spominjete ovaj ima evo i se verzija. Koliko sam saznao preko neta rszlika je u ventilatorima evo ima vece obrtaje ili gresim?
Kod nas ih nema ima na KP pa ako se odlucim moram tamo da kupim.

wait what :D

a brate CPU ce biti na difoltu sta ima da bacas pare na cooler. Ispravi me ako gresim. AVX taj cpu tesko ce ikada videti i to ce videti neki od prvih oblika AVX tako svi ostali load i nisu nista spec

pa nisam od tebe to ocekivao :)

Vidim da spominjete ovaj ima evo i se verzija. Koliko sam saznao preko neta rszlika je u ventilatorima evo ima vece obrtaje ili gresim?
Ево је бучнији и скупљи. Можеш узети обични PS 120

Evo je lepši i ima brže ventilatore ali je osetno skuplji, ne vredi razlike u ceni po meni...
SE je neki milimetar niži i malo su štedeli na sitnicama (plastični backplate umesto metalnog, nema onaj "poklopac" na vrhovima cevi) ali po performansama uopšte ne zaostaje.

Sve 3 verzije su dobre, uzmi koju hoćeš.

ID Cooling Frozn A620 Pro SE je takođe odlična alternativa. Za nijansu jeftiniji, za nijansu slabije hladi i za nijansu tiši...

I jedini je crn a argb, ako ces beli bolji deal je

THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB​

Ne palim se na rgb sve mi je jedno uzeo bi bez toga. Bitno mi je da zavrsava posao.

Najerovatnije cu taj phantom spirit 120 samo da ga narucim na kp i to je to.

to nije intel box kuler :)

89190_image1.png

vise lici na one sto stavljaju u hp, dell masine, to je ipak malo jace od box kulera :)

Koji procesor je tu kod tebe?
Није претерано битно који је процесор код њега, то је кулер за радне станице.
У теорији може да охлади 13700ф јер је од 65вати, али ја се не бих играо са тим кад за макс 30/40 еврића мирно спаваш.

Da vam javim da sam ipak kupio be quiet pure rock pro 3. U gigazronu me kostao oko 2500 i pastu sam kupio ispalo mi sve za 3300din. Trazio na kp phantop spirit 120se , nemaju ga ne isporucuju kuririma , trwba da se ceka da stigne kod dobavlhaca ili odmori pa posle odmora i tako to. Pa mi je ovo bila najeftinija solucija i nadam se da nisam pogresio.
Hteo sam ovo sto ste mi preporucili ali jednostavno nije mi se dalo.

Nazad
Vrh Dno