Šta je novo?

Koji kucni bioskop?

Naravno, kupis mission zvucnike i dobijes kvalitetan zvuk. Glupo bi bilo da se iskezis za receiver i dvd, a da ih ne slusas na necemu kvalitetnom. Znaci oko 2000-3000e i da uzivas. :]
Ja se potpuno slazem sa Delijom da se za kvalitetan zvuk treba izdvojiti OGROMNA svota novca, ali je to za vecinu ljudi neprihvatljivo. Tako da je to potpuno istinito, ali u praksi neprimenljivo.
Nema potrebe da se sad zaludjujes sa nekim vrhunskim firmama i modelima ako nemas neku extra potrebu da cujes kad neko na gitari ne okine zicu bas najbolje...
Koliko para, toliko muzike. Vrlo prosto. Inace, gledao sam bas danas tog Samsunga. Sasvim zadovoljava. Pogledaj model HT-DS420, ima mnogo lepe zvucnike!!!
Bolje je da uzmes odvojeno receiver, odvojeno dvd komponentu, odvojeno zvucnike. Ali sve to MNOGO vise kosta nego da uzmes all-in-one. A sa druge strane, glupo je da uzmes vrhunske zvucnike, a neki krs od receivera i dvd-a kako bi se uklopio u budzet. Ili bilo koja kombinacija. Bolje je da uzmes sve tri (ili dve, ako je pojacalo integrisano u dvd) komponente priblizno istog kvaliteta i da uzivas.

Inace, sve to je manje-vise isto... Npr. jedna yamaha se spajaja u nama susednoj madjarskoj, a unutra se nalazi philips... Zato i kosta 150e (primer za dvd). Ako hoces neku jacu yamahu, treba da se iskezis posteno, ali nista mnogo vise nego za neki npr. samsung te klase (ako imaju predstavnika u toj klasi).
Jos jednom: koliko para toliko muzike! Ali pazi, to se ne odnosi na nase postene trgovce koji prodaju proizvode po sistemu nabavna cena*15=cena za prodaju! :)

Sve je to meni jos odavno jasno,da ja mogu da odvojim par hiljada jevreja za muziku,ne bih se ja ovde pitao koji krljavi Samsung ili LG HT da uzmem.Ali kad je situacija takva kakva jeste,i budzet ogranicen,onda mi nista ne preostaje nego da uzmem neki all in one HT sistem do 300 evra.Zato pitam koji za tu sumu novca predstavlja najbolju kupovinu?
@Filip
Ne znam gde si uspeo da nadjes ovaj Samsung ht-ds420 i po kojoj ceni,mislim da je on isti kao model koji sam pomenuo ht-ds400,osim sto je razlika u velicini prednjih zvucnika.

Bolje za te pare pazari solidno polovno stereo pojacalo i zvucnike.
Zvucace ti mnogo bolje od loseg 5.1 sistema.

Ma ne vredi, ovi kucni bioskopi su ******!
Da li je bolje da za te pare uzmem neki recimo Pioneer ili SkyVision dvd player i aktivne 5.1 zvucnike(ne kompjuterske, neke JS ili Altec) ili pak da uzmem neki polovan 5.1 risiver i komplet 5.1 Sony ili Pioneer zvucnika(skuplja varijanta od onih 300 evra) u kombinaciji sa dvd player-om?

Trust me, 5X bolje ce zvucati stereo kombinacija koju sam predlozio.

Ja smatram da u vecini slucajeva neces primetiti razliku u zvuku. Za prosecnu upotrebu se ne isplati... Ali opet, koliko para das, toliko ce bolji biti zvuk!
Obj. ako gledas neki film gde se npr. puca na sve strane, nista ti nece znaciti sto ces taj pucanj cuti lepse i bolje, jer neces toliko moci da se koncentrises na zvuk, vec na sliku... My opinion.
A doticni model Samsung ht-ds420 sam video cini mi se u tehnomaniji, ali je kostao oko 25000. Malo preko 300e, ali nista strasno. I koliko je meni poznato, to su identicni modeli samo je razlika u zvucnicima.

A sta smartas pod tim "solidno polovno pojacalo i zvucnike"?
I jel mislis da to pojacalo i zvucnike povezem sa DVD player-om?

Mislim na kombinaciju za te pare (300evra).

Znaci pojacalo od ~2x80W RMS i odgovarajuci zvucnici.
Pojesce za dorucak bilo koji 5.1 sistem u tom cenovnom rangu. :)

Nazad
Vrh Dno