Šta je novo?

Periferni uređaji Koji kontroler/gamepad da kupim?

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

skajfly10

Poznat
Učlanjen(a)
25.01.2023
Poena
25
Hocu da kupim kontroler i da povezem sa laptopom. Igram souls like igrice na misu i tastaturi, pa bih da se oprobam i sa kontrolerom. Imate li neku preporuku, maksimalno sto bih dala je 4000 din, ako se stvarno isplati, ako ne, sto jeftinije :)

Logitech F710, Wireless verzija F310 ima u firmi na Gi koja zvuci kao Megatron za 6000 rsd.

Gledaj ako nekako možeš da nadješ Xbox One kontroler, nećeš zažaliti.

Gledaj ako nekako možeš da nadješ Xbox One kontroler, nećeš zažaliti.
Ja se 200% slazem, ali kupovina polovnog je macka u dzaku. Moze raditi godinama kako valja, ali isto tako moze nakon nedelju dana analogni trigger da krene da daje pun pritisak ingame kad ga pritisnes skroz ili neke zackoljice sa analozima.

Može i nov da odlepi posle nekog vremena, nema tu pravila. Imao sam i polovan i nov, oba su radila podjednako dobro. Naravno, nikad se ne zna.

Ja sam pre mesec dana uzeo g808 harrow i pored toga spawn infinity touch x (oba su imali samo po jedan komad u radnji a bas smo hteli tog dana da se igramo :) ) i nisam imao srece sa harrow-om, desava se da radi lepo po sat vremena ali ga onda uhvati nesto i krene da gubi konekciju sa donglom. Konekcija se izgubi na par sekundi i vrati se sama. Nekada se desava jednom u pola sata a nekada na par minuta. Isto se desava i na soniju i na PC. Reset dugme nije pomoglo. Nosicu ovih dana da vratim, ako uspem zamenicu za jos jedan spawn. Takodje ako je nekome bitno harrow se puni preko micro usb (mozda je ovaj moj neka starija verzija) a spawn na type C.

Spawn infinity touch x uzeo prosle nedelje u G......nu i zalomi mi se primerak sa losim LB tasterom pa sam reklamirao. Dobijem isti i mogu da ga pohvalim kao jedan od boljih koji sam koristio za PC a ujedno moze i na Xbox i na Android da se poveze. Baterija nekih 6h mozda sa vibracijom bez rgb osvetljenja, jer realno ne mora da mi sija dzoj koji svakako drzim u rukama nisko u odnosu na monitor. Dosta kvalitetniji od G808 po mom misljenju. Cena 3.500rsd

Spawn infinity touch Spawn infinity touch Spawn infinity touch x uzeo prosle nedelje u G......nu i zalomi mi se primerak sa losim LB tasterom pa sam reklamirao. Dobijem isti i mogu da ga pohvalim kao jedan od boljih koji sam koristio za PC a ujedno moze i na Xbox i na Android da se poveze. Baterija nekih 6h mozda sa vibracijom bez rgb osvetljenja, jer realno ne mora da mi sija dzoj koji svakako drzim u rukama nisko u odnosu na monitor. Dosta kvalitetniji od G808 po mom misljenju. Cena 3.500rsd
Potreban mi je gameped za android box da deca igraju igrice itd. Kako da znam koji gamepad je kompatibilan sa android box uredjajima i da li ovaj Spawn infinity touch x zavrsava posao ili ima neko bolje resenje. Nije mi potrebno nikakavo ludilo od gamepada, obican, samo da radi i da je pouzdan. U obzir dolaze i zicani i bezicni modeli!

Nazad
Vrh Dno